Seuraa 

Voiko olla mahdollista, ettei tällainen vaihtoehto olisi kaikissa päiväkodeissa saatavilla? Joutuisiko silloin maksamaan viidestä päivästä vaikka lapsi todellisuudessa kävisi vain kahtena päivänä viikossa? Kuka tietää? Niin ja saako päivät valita joka viikko itse sen mukaan, mitä on ohjelmassa vai täytyykö olla tietyt päivät?

Kommentit (4)

määräytyvät perheen bruttotulojen mukaan siten, että korkein maksuluokka kokopäivähoidosta on 200€/kk.Osapäivähoidosta menee pienemmät kulut eli 5-7h 80 %, enintään 5 tuntia kestävästä 60 % ja enintään 3h hoidosta 35 % kokopäivähoidon maksusta.Säännöllisistä vapaapäivistä saa kustakin 4% alennuksen hoitomaksuun eli jos lapsi on viikossa kahtena päivänä hoidossa ja kolme on vapaapäivää niin kuussa vapaapäiviä kertyy ~12. Maksatte vain niistä päivistä, jotka olette ilmoittaneet hoitopäiviksi.Taitaa olla päiväkotikohtaista pitääkö olla vakituiset hoitopäivät esim ti ja to joka viikko vai riittääkö kun ilmoitatte etukäteen mitkä päivät lapsi tulee hoitoon (Vantaalla ainakin kuukausi kerrallaan eteenpäin pitää ilmoittaa hoitovapaapäivät)Kunnalliseen päiväkotiin yleensä saa lapselle myös osapäivähoitopaikan kahdesti viikossa, mutta jos lähipäiväkodit ovat jo täynnä, ei heillä ole velvollisuutta ottaa lasta hoitoon vaan paikka voi järjestyä kauempaakin. Ja kunnalla/kaupungilla on velvollisuus järjestää vasta 4kk kuluttua hakemuksen jättämisestä, ellei kyse ole yllättävästä työllistymisestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

olisiko päiväkerho teille kuitenkin parempi vaihtoehto kuin päiväkodissa kahtena päivän viikossa? helsingissä on sekä kunnallisia päiväkerhoja että srk:n järjestämiä, meillä on lapset olleet/ovat molemmissa ja tykänneet tosi paljon. srk:n kerho maksaa 2x viikossa 2,5 tuntia kerrallaan n. 50e/lukukausi ja kunnallinen kerho 1x2,5h reilu 10e kuukaudessa.

mahdollista, riippuu siitä miten sumplivat ryhmien kanssa. Täyttöastehan pitäisi pk:n kannalta olla optimaalinen. Mikset kysyisi suoraan pk:sta?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat