Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Tarvisin pikaisesti vastauksen.

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä oli tytöllä viimetalven Lennen 92cm haalari ja se oli saman pituinen selkäosastaan kuin Remun 86cm haalari. Niin ja tyttö viimetalven 1,5-2v (täytti toukokuussa 2).Samoin pikkumiehellemme 73cm ei mahdu enää Lennen 74cm vauvahaalari.Kannattaa siis mitata ainakin tuo selkämitta, ennen ostopäätöstä :-)

Meillä on juppiksen kanssa ilmeisesti aika saman ikäiset lapset :)Käytiin viime vuonna alkutalvena kokeilemassa Lennen talvihaalareita ja 86cm meni just ja just 82cm pitkälle pojalle, tuolloin 1v4kk ikäiselle. Jäi kauppaan.

Pakko vielä kommentoida tähän ketjuun, kun meillä on niin päinvastaisia kokemuksia.Eli kokeilin juuri äsken tytölle vajaa 2 v. 86 Lenneä, ja tyttö aivan hukkui siihen. Eli alkutalvesta ei voida missään nimessä käyttää sitä. Tyttö on n. 82-83 cm pitkä ja lyhytjalkainen, eli oletan hänen olevan siis pitkäselkäinen...Mittasin vielä tuon meidän Lennen puvun, ja niska-haara on 56 cm, koko puku 84 cm pitkä, eli minusta sopii kyllä pitkäselkäisellekin.Baby-mallit (kaverilla on 86 cm) ovat tosi paljon pienempiä mitoitukseltaan, meidän on siis vyötärömalli (ei tosin tämän talven mallia).

pojallani viime keväänä hankittu Lennen 86-senttinen välikausihaalari. Luulin, että olisi jo pienehkö, kun elokuussa neuvolassa mittaa pojalla 84 cm, mutta sopi vielä loistavasti, ei " kittana" pepusta eikä hihoista tai punteista. Menee siis vielä tämän syksyn. Ei ole meillä ollut aiempaa kokemusta Lennestä, mutta tämän yhden perusteella jos arvioisin, niin näyttää kuuluvan samaan kastiin reiman vaatteiden kanssa eli ovat reiluja mitoituksia. Vai mitä mieltä olette muut?

-heseri-

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat