Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Olisiko kenelläkään olemassa kuvaa tämän vuoden villahaalarista (siitä rusk-beige-valk)? Kiinnostaisi nähdä ennen tilaamista, kotimyyjäni asuu aika kaukana ja hänellä on vain talvihaalareita ja sisävaatetta itsellään.. Entä tietääkö joku millaisia nuo talvihatut ovat? Kukkapipo tai raitapipo, muut löysin esitteistä, jotka sain käsiini.Sitten vielä toppahousuista utelisin (jos joku vaan tietää ja viitsisi vastata), että millaiset lahkeet niissä henkselimallisissa on? Onko niissä vyötärömallisissa jotain ' lumipussia' lahkeissa sisäpuolella?Kiitos paljon etukäteen, jos joku jaksaa vastata! Jos jollain sattuisi olemaan kuvaa, niin osoite on pauri75@gmail.com

Kommentit (5)

mutta noissa henkselimallisissa toppahousuissa (ja valikausihousuissa) on samanlainen lahje kuin haalarissa eli kuminauhalla " rutattu" ja jalkalenkit alla. Jalkalenkit tosin taitavat olla erilaiset kuin haalarissa: eivat ole sita napinreika-kuminauhaa vaan tavallista ja ovat kiinni ompeleilla, ei napeilla.

Mun silmiin se ruskea vaan vivahtaa ruosteeseen, on kyllä tumma mutta kirkkaassa valossa (kaupassa) ei vaan ollut edukseen se väri. Varsinkin villahousuja katsellessa tuli enemmän sitä ruoste-efektiä siihen väriin.Mutta olenhan värisokea edelleen ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli ne on samantyyliset sitten kuin välikausihousutkin..Onko kukaan nähnyt niitä Jonathanin villavaatteita? Kiinnostaisi edes, että ovatko nättejä =) Väriyhdistelmä kuulostaa hyvältä, mutta sitähän ei ' sokkona' tiedä, miten ne on yhdistelty... Onko jotain tasaraitaa vai muuta...

Tarkoittaakohan Tyttönukke72 jotakin toista villapukua kuin minä koskapa ainakin tässä viime vkolla ostamassani Jonathanin villapuvussa on tuo ruskea ihan sellainen tummahkon suklaanruskea, ei lainkaan oranssiin menevä.

Nuo suklaanruskeat ja toffeen väriset raidat ovat n.2cm levyisiä ja valkoiset n.1cm levyisiä.

Kaularesori on tuota suklaanruskeaa, samoin ranne-ja nilkkaosa.

Minusta kivan näköinen.

Se ruskea ei ole puhdas ruskea, vivahtaa oranssiin..Villahousut on yksiväriset, joko luonnonvalkoiset tai ruskeat. Villatakki on raidallinen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat