Vierailija

Meidän kunnassa seurakunta tarjoaa 3-4v lapsille kerran viikossa 1 tunnin kerhon. Ja kunta ei tarjoa tuon ikäisille mitään virikekerhoja.Lisäksi tuo seurakunnan kerho on samana päivänä ja samaan aikaan kuin MLL:n perhekahvila. Muskareihin ilmoittauduin, mut niitä ei järjestetä ollenkaan kun ei ole vetäjiä. Temppu/liikuntakoulutkin on isommille.Niin että mitäköhän virikettä, kerhoa ja kaveriseuraa sitä keksis tuolle 3,5v:lle, jos kerran ei päivähoitoonkaan " sais" viedä, kun itse on kotona!!!! Lähin iso leikkipuistokin (jossa siis lapsia päivisin) on naapurikunnan alueella...

Kommentit (9)

" Lapsella on hyvä olla seuraa muista lapsista muutaman kerran viikossa." Kerhot ja puisto tai kaverin luona vierailu muutamana päivänä viikosta riittää siis neljä- ja jopa viisivuotiaalle lapselle ja lapsesta kehittyy todennäköisesti täysin onnellinen ja tasapainoinen lapsi.

Näin varmaankin myös sitten kolme ja puolivuotiaasta.

ja tosiaan uskon että kuopuksenkin olisi ollut parempi olla kotona rauhallisessä ympäristössä oman äidin ja naapuruston muutaman hyvän kaverin kanssa. En usko päiväkodin olevan mikään autuaaksi tekevä ratkaisu lastenhoidossa, joka tarjoaisi lapsille onnellisen ja kehityksen kannalta parhaan mahdollisen kasvuympäristön. Tuskinpa kuopuksestakaan kuitenkaan häirikköä tulee, olemme saaneet järjestettyä hänelle lyhyet hoitopäivät, päiväkoti on hyvä, hoitajat päteviä ja empaattisia ja yhteistyömme sujuu mallikkaasti. Illat ja viikonloput vietämme perheen kesken ja koemme kyllä edelleen kantavamme päävastuun lapsen kasvatuksesta, kuten kuuluukin.T.5

Niin.... voi voi, se päiväkoti kun on niir _HIRRRRRVEÄ_ paikka!!!! Lapsiparka, varmaan on edessä tarkkailuluokka ja vankilakierre :-(((((!!!

[/quote]
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Kerätkää lähialueen samanikäiset kotona olevat lapset yhteen ja antakaa lasten leikkiä. Tarviiko siinä sen ihmeempää kerhoa tai muuta virikettä olla? Kyllä lapset tekemistä keksii.

vielä paljon ohjattua virikettä tarvitse. Leikkiseuraakaan ei tarvii olla joka päivä ja muutama retki viikossa lähiympäristöön tai vaikka tutuille kylään riittää ihan hyvin ohjelmaksi. 4-vuotiaskin pärjää vielä kotihoidossa ihan hienosti jos on kerhoa tai harrastusta 3 kertaa viikossa ja kavereita välipäivinä. Tietysti äidin täytyy venyä vähän enemmän touhuamaan lapsen kanssa, mutta eikös se ole äidin tehtävä?Toki kannattaa myös painostaa kuntaa järjestämään kerho/puistotoimintaa.Itse hoidin esikoisen eskari-ikään asti kotona. 4-vuotiaasta lähtien kävi kerhossa 3 krt viikossa. Omassa pihassa oli yksi kaveri. Käytiin retkillä, tavattiin (äidin) tuttuja ja touhtuttiin kotona se mitä 3 vuotta nuoremmalta pikkuveljeltä pystyttiin. Ihan tasapainoinen, sosiaalinen ja pärjäävä poika esikoisesta on tullut, enemmän säälittää tuo kuopus joka joutui päiväkotiin jo 3-vuotiaana.

Vierailija:

Lainaus:


pystyttiin. Ihan tasapainoinen, sosiaalinen ja pärjäävä poika esikoisesta on tullut, enemmän säälittää tuo kuopus joka joutui päiväkotiin jo 3-vuotiaana.


Niin.... voi voi, se päiväkoti kun on niir _HIRRRRRVEÄ_ paikka!!!! Lapsiparka, varmaan on edessä tarkkailuluokka ja vankilakierre :-(((((!!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat