Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

sisältyy 2 tuntia matematiikkaa, äidinkieltä, ympäristöoppia ja uskontoa. Pelkään että menee täysin överiksi koko päivä. Yritän saada 20 mennessä nukkumaan, mutta pelkään ettei onnistu kun on tosiaan kuin Duraselin niellyt aropupu. Ja väsyneenä/ylikierroksilla hermo on hyvin lyhyt, ääni kova, kiukku tulee hetkessä jne. Voi ope parkaa. Mites muilla?

Kommentit (8)

Huomenna 9-13, aineista ei olla saatu mitään tietoja, ainoastaan liikuntatuntien ajat saatiin tietää.Meillä lapsi on ollut yllättävän rauhallinen koulun suhteen. Kaikki on ollut kivaa kuulemma. Illat ulkoilee pikkusisaruksen kanssa, eikä näytä huolet painavan :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onko teillä jo ihan aineita? Meillä tuli lukujärjestys, jossa on vaan rukseja. Näkee milloin koulu alkaa ja milloin loppuu, mutta ei mitään aineita. Huomenna menevät kuulemma kokopäiväksi metsään, jos sää sallii.Kierroksilla käy ekaluokkalainen meilläkin. Tosin vähän rauhallisempi kuin eilen. Kamalan nälkäinen, ei taida syödä tarpeeksi koulussa.

heti nyt maanantaista alkaen on käyty niitä lukujärjestyksen mukaan. Toki on leppoisaa alkuun ja hitaaseen tahtiin mutta kuitenkin. Väleissä välillä laululeikkejä kuulemma.ap

KOita saada rauhoittumaan vähän jo ennen iltatoimia. Mitäs jos kaappaat pojan syliin ja luette vaikka jotain kirjaa yhdessä hetken? Onnistuisko?Meidän tytär on ihan "normaali" jo, leikki pikkuveljen kanssa ulkona kotiin tultuaan ja nyt piirtää opelle kuvaa opesta. Kohta meilläkin aloitetaan iltapalalla yöunille laskeutuminen. Koulu alkaa 9:ltä, mutta taksi lähtee jo 8.30.

Hyvän tuulinen on, mutta nyt on koulun jälkeen eilen ja tänään ollut meno ihan mahdotonta. Juoksee sisällä ja riehuu, eikä millään jaksa olla paikallaan.

Meillä johtuu siitä, kun oikeasti on niin innoissaan koulun alkamisesta. Tänäkin aamuna kun menin herättämään niin oli herännyt itse ja pukenut jo päällensäkin. Näin ei ole vielä ikinä tapahtunut.Meillä muuten lukujärjestyksessä ei ole kuin musiikki ja liikunta merkattu erikseen ja sitä lukujärjestystä ei ole vielä edes saatu. 5 tunnin päiviä ei tule olemaan koko ekana vuonna. Huomenna 8-12. Tänään tosin tuli jo vähän läksyä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat