Seuraa 

Huomasin, että epiapilla ainakin on ollut viime talvena tuo ihana Ransu-hattu käytössä - tai siis varmaan lapsellasi ;o) Meillä oli myös tuo samainen hattu viime talvena juuri neljä vuotta täyttäneellä pojallani ja ilokseni huomasin toissapäivänä, että se mahtuu edelleen pojan päähän. Tulevana talvena siis juostaan edelleen menemään korvat heiluen :o)Nyt vain jäin miettimään hatun pesemistä. Itse en hattua keväällä pessyt ja mietin, että uskallanko laittaa sen nyt pesukoneeseen pesuun. Valmistajahan lupaa hatun kestävän 40 asteen pesun. Jotenkin vain hirvittää, että lähteekö sitä " karvaa" kovasti hatusta irti ja menevätkö ne loput jäljelle jääneet ihan paakkuiseksi. Tosin kyllä hattu kesti talvella ainakin tosi hienosti kastumista, kun välillä sitä lumisateessa käytettiin.Onko siis joku jo ehtinyt oman Ransunsa pestä? Ja millaisena se pesusta selvisi?

Kommentit (6)

Meidän poika tarkeni oikein hyvin tuolla lakilla viime talvena niillä kovillakin pakkasilla (välillä oltiin jonkin alkaa ulkona lähemmäs 30 asteen pakkasella).Hattuhan on aika ohuen oloinen, mutta siinä on tuulenpitävä kerros vuoren ja ulkopuolen välissä, joten se tuo hattuun lämpöä. Mikään tuuli ei pääse hatusta lävitse. Meillä ei koko talvena käytetty kypärähattua tuon alla. Pikkupakkasilla oli sitten usein joku pipo päässä, koska Ransu olisi ollut liian lämmin.Aivan ihana hattu tuo kyllä on ja haaveilen jo löytäväni isomman koon varastoon, jos tuo nykyinen jää kesken talven pieneksi. Meidän hattu ostettiin viime syksynä Sokokselta ja hinta taisi olla 29 euroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

juuri tuosta samasta syystä. Kai se täytyy uskaltaa pestä ennen talvea!Hattu on tosiaan lämmin ja pitää hyvin tuulen. Minusta yksi parhaita hattuja joita meillä on ollut!

mutta kävin nettisivuilta joku päivä katsomassa kyseistä lakkia ja oli aivan ihana!! Tekisi mieli ostaa pojalle talveksi.. Onko teillä tarettu sillä hyvin pakkasilla? Onko siis ihan lämmin lakki vai tarviiko alle laittaa kypärämyssy?

Kiitos jos vaivaudut kertomaan.. ;)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat