Seuraa 

Olisiko joku jo ehtinyt kierrellä Jyväskylän seudun liikkeitä toppavaate- ja asustemielessä?Itse en ole aikoihin kaupoilla käynyt shoppailemassa ja nyt kiinnostaisi kovasti nähdä jo tulevan talven ulkoiluvaatteita. Minkä verran täällä on tässä vaiheessa malleja tarjolla eri liikkeissä?Mitään tarvetta meillä ei taida olla kuin ainoastaan talvikengille, mutta olisi kiva käydä katselemassa uusia malleja ja ehkäpä ostaa jotain asusteita lisää.Listataanko siis tähän ketjuun tarjontaa eri liikkeissä sekä talvivaatteiden, -asusteiden että -kenkien osalta?

Kommentit (2)

Reimatecia, Lenneä, Ticket to Heavenia, Reiman kenkiä, Ticketin kenkiä, viime vuotiset Reimatecit on -20%JR-Junioreissa on Reimatecia pienemmille, Reimatecin hattuja isommille, Lennen toppavaatteita, lähinnä tytöille vielä, Lennen villahaalareita, rukkasia, vauvojen toppapukuja...

siltä osin, että kävimme eilen koko perheen voimin Euromarketissa ruokaostoksilla ja samalla pikaisesti vilkaisin talvivaatteita.Reimalta oli tullut Peuharia (se on kanta-asiakastarjouksessa tällä hetkellä) sekä Reimatecia. Peuharin värit olivat tytöille pinkki?-vaaleanpunainen ja pojille ruskehtava-musta (synkännäköinen mun makuuni). Reimatecista oli esillä rumpukuivattava malli tytöille ruskea-vaaleanpunainen ja pojille ruskea-sininen. Molemmissa taisi olla vähän valkoistakin yläosassa. Jotenkin vain haalari vaikutti liian kirjavalta, leikkauksia oli liikaa yläosassa.Kunnolla en tarjontaan päässyt tutustumaan, kun mies hoputti vieressä. Seuraavalla kerralla lähden yksikseni talvivaatteita katselemaan ;o)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat