Vierailija

Kertokaa te joilla käy, mukaan paikkakunta ja mitä siivoukseen kuuluu sekä asunnon koko.Kiitos!

Kommentit (8)

Asumme maalla ja meillä on 10 perheen kotiapurinki. Työntekijä on palkattu työllistämistuella ja kertamaksu vähän vaihtelee kuukauden työ- ja avustuspäivistä riippuen.Työnkuvaan liittyy matot, imurointi, pölyt, pyyhkiminen kostealla ja kaikkea mitä 6 h ehtii. Välillä on uuni putsattu, välillä sauna, viimeksi siivouskomero.

Eli siis kaksi kertaa/kk.

Siivousfirma, tuo siis sisältää kaiken. Ja kun saan siitä sitten veronpalautuksena kotitalousvähennuksen, olen laskenut, että maksan oikeasti siivouksesta vain 56 euroa/kk.Pinta-ala 150 neliömetriä.

Tekee perussiivouksen, pyyhkii pölyt, vie matot ulos ja pyyhkii lattiat nihkeällä, pesee 2 kpl vessoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli yksi kerta maksaa siis n. 125e. Tekevät perussiivouksen, eli imuroivat, pyyhkivät lattiat, pyyhkivät pölyt, pesevät kylppärit ja vessat ja ammeen -sovittaessa myös saunan, pesevät keittiön tasot, liedet ym... Jos silitettävää, myös silittävät.

2 tuntia kerralla maksaa 48 euroa. Siinä ajassa siivooja tekee sen mitä ehtii, etusijalla ovat lattiat sekä vessa ja kylpyhuone. Neliöitä meillä on 120, mutta osa huoneistosta on määritelty kasvastussyistä no go -alueeksi siivoojalle (lasten pitää oppia siivoamaan).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat