Vierailija

esim. syödä olkkarissa tms...

Sivut

Kommentit (26)


EI saa......juosta sisällä...hyppiä sohvalla/sängyllä...huuuuutaaaaaa...käyttäytyä sikamaisesti/kiusata muita...yleensä syödä muualla kuin keittiössä (joskus poikkeusluvalla syömme olohuoneessa)...heitellä/potkia palloaSisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vai olisko se, ettei keittiössä saa syödä ;) kun meillä on ruokapöytä olohuoneessa. Mutta ei, kyllä meillä saa syödä myös seisten jääkaapin oven edessä, jos haluaa - mieheni haluaa usein.Voisi olla ettei saa tupakoida sisällä, muttei oikeesti ole sitäkään - kun tupakoiva kaverini on kylässä eikä muut ole kotona, annan hänen tupakoida ja tuuletan sitten.Ei, ehdottomia ei-sääntöjä meillä ei todellakaan ole.Meillä on kirjoitetut kodin säännöt, joissa kerrotaan, kuinka ongelma-asioissa toimitaan. Lisäksi kotimme on järjestetty niin, että kieltoja ei tarvita, esim. olohuoneessa on kori jokaisen omille tavaroille joten ei tarvitse kieltää tuomasta leluja tai kirjoja olohuneeseen jne.

Meillä ei saa lyödä. Meillä ei saa polttaa tupakkaa sisällä. Ei saa piirtää seinille eikä rikkoa tahallaan mitään.Melkein kaikkea saakin tehdä tietyin rajoituksin. Meillä saa olla oma itsensä ja levätä ja rentoutua ja tuntea olonsa vapautuneeksi.Meillä saa syödä olohuoneessa (ihana pieni pahe), miksei? Meillä saa tulla kengät jalassa sisälle, miksei? Imuri ja moppi hoitaa tarvittaessa tilanteen. Meillä saa pomppia sängyllä jos tosiaan siltä tuntuu. Tarvetta ei ole ollut.Mutta velvollisuuksia ja vastuita on. Näin se toimii meillä. Kotona täytyy olla hyvä olla. Ei liikaa rajoituksia, ei nipotusta eikä niuhotusta.


- huutaa- kiroilla- kiusata- tahallaan rikkoa mitään tavaraa- ilkeillä- kävellä kuraisilla kengillä eteistä pidemmälle- härnätä kissaa kun se nukkuu tai syö

Kaikkea muuta sai kai sitten tehdäkin :)

- syödä ruokaa muualla kuin pöydässä

- ei saa juosta eteisen ja olohuoneen väliä edestakas

- ei saa kiipeillä hyllyille, pöydille, sohvan selkänojalle, ikkunalaudoille tms

- ei saa heittää mitään leluja, vaatteita, tavaroita yleensäkään

- ei saa mennä parvekkeelle yksinkai niitä muitakin on mut nää tuli mieleen

Meillä ei suvaita oikein näitä

- toisen ulkonäön morkkaamista tai muiden piirteiden pilkkaamista

- toisen unirauhan häiritsemistä tyyliin " et kyllä nuku puolille päivin" , eri asia on sitten jos toinen pitää herättää jotain menoa varten (teemme molemmat vuorotyötä, joten uni on tärkeää silloin kun sitä saa)

- tulla eteistä pidemmälle pesemättä käsiä ulkoa tultaessa (käsihygienia on ehdottoman tärkeää)

- tulla kengät jalassa eteistä pidemmälle

- polttaa sisällä

- huutaa, asiat pitää selvittää puhumalla (toimii meillä)

- katsoa Salattuja elämiä :) eli jos vieraat tulee MEITÄ tapaamaan illalla ja puoli kahdeksalta aletaan vilkuilla telkkarin suuntaan ja vihjaillaan että " salkkaritkin alkaa kohta" eikä meidän seuramme kelpaa, niin kyläilykutsut harvenee... sama muiden sarjojen kohdalla :)pidämme aina telkkarin kiinni kun on vieraita, ellemme ole sitten varta vasten kutsuneet heitä esim. leffaa katsomaan, tai jos joku on pidemmällä vierailulla, se on asia erikseen. Inhoamme sarjaa emmekä kovin korkealle arvosta niitä, jotka siihen koukuttuvat noin pahasti...

Myönteisyys tuo meidän mielestä paremman tuloksen. Lisäksi jokaista ei-asiaa kohti löytyy ainakin yksi mahdollinen tilanne, jossa se johtaisi kohtuuttomuuteen. Kohtuuttomia ei meillä olla.

- syödä olohuoneessa tai sängyssä, yöks

- kulkea kengät jalassa

- rikkoa tavaroita

- polttaa tupakkaa sisällä

- tutkia kaapejani ja laatikoita

- varastaa tavaroitani

- kiusata, töniä, haukkua tai muuten ilkeillä lapselleni

Niin ja meillä saa huutaa, itse käytän ääntä aikalailla:)

Jääkaapillekkin saa mennä jos siltä tuntuu ja kehtaa.

Kuvitteletko sä että kaikilla muilla on sitten lista seinällä mitä ei saa tehdä?

Mä nyt luettelin yleisesti niitä asioita mitkä on kielletty. Eri asia on sitten uskooko lapset. Meillä ei esim. saa sisällä heitellä palloa. Mutta oonpa mä narauttanut ne siitäkin touhusta. Keskustellaan toki miksi ei sitä palloa sisällä saa heitellä.Kyllä sullakin varmaan ois tähän viestiketjuun joku ihan selvä ei sääntö kirjoittaa?

- ei saa käyttää hajuvettä eikä partavettä eikä muitakaan hajusteita

- ei saa tuoda mitään eläimiä sisälle edes käymään

- ei saa tuoda ulkokukkia sisälle

- ei saa tuoda sellaisia vaatteita sisälle jotka ovat olleet kosketuksissa eläimiin

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat