Vierailija

Voisiko joku valottaa millaisia rekrytointitestit ovat? Onko jotain vinkkejä ettei testit menisi ihan metsään?

Kommentit (5)

Ihan hyvin voi soveltua toiseen paikkaan ja olla soveltumatta toiseen, vaikka olisikin päälle päin samanlainen työtehtävä.Soveltuvuusmääritelmään nimittäin vaikuttavat pääasiassa työnantajan toiveet, siis että millaisia luonteenpiirteitä ja ominaisuuksia työnantaja toivoo työntekijältään.Sen perusteella psykologit katsovat, sopiiko työnhakijasta tehty persoonallisuusprofiili työnantajan toiveisiin vai ei. Ei siellä soveltuvuusarvioissa mitään yleistä totuutta tiettyyn työtehtävään soveltuvuudesta etsitä, vaan nimenomaan soveltuvuutta työnantajan tarpeisiin.

Kaksi ukkoo kyseli kaikenlaista ja niillä itellään ei ollu hajuakaan koko alasta (ravintolatyö) ja sitten piti tehdä niitä palikkatestejä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja rekryfirmojen keino rahastaa.Eräs henkilö oli hakenut kahta samanlaista työtä eri työnantajalta, ja molempiin oli psykologiset testit. Toisen testin mukaan hakija soveltui tehtävään, toisen testin mukaan hakija taas ei soveltunut. Ja kyseessä siis samanlainen työ.

ne on vähän hassuja. Itse hain palveluammattiin ja koska olin ollut keskustelujen ja tehtävien aikana vakavan näköinen ( keskityin ) niin en kuulema soveltunut kys. työhön.Eli aivan täysi tekosyy... eihän kukaan nyt voi hymyillä pakonomaisesti matemaattisia tehtäviä tehdessä ja se ei todellakaan tarkoita sitä että en kykenisi työssäni hymyilemään vaikka vituttaiskin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat