Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Katsoin juuri videolta, mutta showview-koodiin ei ole näemmä luottamista. Jäi viimeiset minuutit äänittämättä. Kertokaa siis joku mikä oli sen taikurin ja apulaisen välinen suhde? Olivatko siis sukulaisia, kun oli sama sukunimi? Entä selvisikö puoli vuotta sitten kadonneen naisen (joka oli avustajana siinä ekassa tempussa) kohtalo?Kommentit (6)

Jonka tämä taikuri poltti siellä kopissa eli oli laittanut pohjaluukun umpeen ettei tämä päässyt pois sieltä.Taikuri yritti tehdä vaivihkaista katoamistemppua ettei olisi jäänyt kiinni.. mutta talo paljasti lisähuoneen (kellarissa) ja se oli siellä tekemässä itselleen uutta naamaria.Taikuri pidätettiin ja jakso loppui siihen kun se oli poliisiautossa niin se yökkäili vatsastaan käsirautojen avaimen. Loppu jäi auki karkasiko se vai ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kun taikuria vietiin poliisiautoon ja Grissom halusi vielä katsoa taikurin suuhun, tai siis työnti sormensa sen suuhun. Ja sitten se taikuri kaivoi sen avaimen sieltä suustaan kun istui poliisiautossa. Oliko se avain sillä valmiina vai laittoiko Grissom sen sinne...?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat