Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Minuakin seurattiin ahdistelijan toimesta, kun olin 14 v-eli nuori ja nätti.Mikä auttaa, jos raiskaaja uhkaa, hyvät naiset?

Kommentit (13)

mummoja ja kehitysvammaisiakin raiskataan ja tuskin ainakaan ulkonäkönsä takia.Vastuullinen alkoholinkäyttö kannattaa oppia ja bileissä ei saa KOSKAAN jättää omaa lasiaan vahtimatta. Kyytien järjestäminen iltamyöhälle tietenkin. Karhuhälytinkin voi olla hyvä, raiskaaja voi ainakin hetkeksi säikähtää ja uhri saa tilaisuuden paeta. Puhelimessa puhuminen (esim. talvipimeässä kun kävelee kotiin) ja selostaminen missä liikkuu voi saada raiskaajan toisiin aatoksiin.Joku järjestö muistaakseni pitää naisille tarkoitettuja itsepuolustuskursseja, joilla opetetaan puolustautumaan raiskaajan hyökätessä.Tärkeimmät keinot on ehkä kuitenkin just oman juomansa vahtiminen ja yksin pimeällä liikkumisen välttäminen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Liikutaan aina isommalla porukalla, ei koskaan yksin. Jos on pakko kulkea yksin niin sitten mennään taksilla/muulla kyydillä. Kohtuus viinan kanssa läträtessä, ei juoda niin että on tolkku pois. Huolehditaan kavereista,ei jätetä sammunutta minnekään. Ei liftata eikä mennä tuntemattomien kyytiin.

Pippurisumutinta kantavat monet vanhemmatkin tytöt ja yleensä ihan syystä. Isäni neuvoi myös tuon munille potkaisemisen mutta sitä on aika vaikea ajoittaa tositilanteessa. Kannattaa pistää tyttö johonkin itsepuolustuskurssille, välttää liikkumista yksin illalla etenkin viikonloppuisin (mutta jos liikkuu, neuvo epäilyttävässä tilanteessa että soittaa jollekin ja alkaa pälättämään kovaan ääneen että missä liikkuu jne.) ym.

ole mukana siihen saakka kunnes pääsee kunnolla polvella potkaiseen munille ja sitten karkuun.tai purra naamaan niin että jäljet jää (äidin nuoruudenystävä yritettiin raiskata, tekijä jäi kiinni näkyvien merkkien ansiosta)

ettei ikinä kannata yrittää munille, koska käytännössä ei aina onnistu oikeeseen kohtaan, että edes sattuis. Kannattaa potkasta kengänkärjellä täysiä sääriluuhun, osuu varmasti ja sattuu saatanasti

Lainaus:


Kannattaa tytölle hommata pippurisumutin (joo laiton, mutta helppo saada, ja todella luo turvallisuuden tunnetta tytölle. Pitää vaan tehdä selväks, että ikinä ei käytä ellei todella ole tarve)
Väheksymättä turvallisuushaluja, en halua että 14-vuotiaat kulkevat pippurisumutteiden kanssa kaupungilla.No ehkä sellainen, jossa on kertakäyttöinen varmistussokka (ja vanhemmat tarkistavat säännöllisesti että se on paikallaan, eikä "dödöllä" ole pilailtu koulussa, kotibileissa tms. ).

vaan väkivallan ja alistamisen. Hän nauttii toisen pelosta ja satuttamisesta. Paras tapa olisi tietysti olla ihan messissä, ojentaa vaikka kortsua ja huohottaa korvaan et "käytetääks tätä?" mutta jos tarkoitat näitäcparikymppisiä jätkiä jotka kännissä saattavat seurata ja hiplata, niin aika epätodennäköistä että mitään tekevät.Kannattaa tytölle hommata pippurisumutin (joo laiton, mutta helppo saada, ja todella luo turvallisuuden tunnetta tytölle. Pitää vaan tehdä selväks, että ikinä ei käytä ellei todella ole tarve) sekä karhuhälytin. Sellainen joka ulisee niin helvetin lujaa, että kuuluu kilometrejen päähän. Kyllä raiskaaja kun raiskaaja juoksee karkuun

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat