Seuraa 

olen niiiin väsynyt tähän rumbaan. viime viikolla poika 6kk söi ihan kivasti iltaisin puuroa, päivällä sosetta pullosta maitoa jne. mutta nyt taas ei mikään muu maistu kun tissi. tahtoisin välillä omaa aikaa, olla rauhassa ja jättää pojan isin kanssa kotiin ja lähteä johonkin mutta ihan mahdotonta kun ei mikään muu kelpaa kun äiti! ja siksi toiseksi hän syö tosi usein rinnalla.. neuvolassakin sanottiin viimeksi isälle että painoa saisi olla enemmän. auttaakkaa äitiä väsymyksen alla =( olo on tosi tööt..

Kommentit (1)

Vertaistukea täältä. En osaa muuta kuin sitkeästi tarjoa, tai vähennä kiinteitten tarjoamista sen verran, että jätät vaikka vain pariin kertaan päivässä jos ei kelpaa millään... pakottaakaan ei saa eikä voi, ja minusta varsinkin 6kk ikäinen on vielä aika pieni muutenkin. Kasvun kannalta kannattanee tarjota vaan lihasoseita tai jotain puuroja ja jättää hedelmäsosseet vähemmälle.

Kausittain nuo vaihtelee, että välillä kelpaa ruoka hyvin, ja sitten taas pelkkää imetystä, maitoa maitoa vaan. Nyt meillä taas hyvä kausi ihan yhtäkkiä, ja monta viikkoa oli kun ei kelvannut kuin se tissi tissi vaan. Nyt sit tuntuu, että ei kelpaisikaan se tissi ollenkaan, vain ruokaa ruokaa ja nokkamukista kaikki... pitää hyödyntää ne tämmöiset kaudet jos haluaa vieroittaa oikeasti. Muuten ei voi tai on hankalampaa ja huudatusta varmasti.Tsemppiä, kyllä se siitä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat