Seuraa 

eli siis mietiin et mimmosen kakun tekis ku poika on kohta vuoden ja sukulaisilla on ollut jo junakakku ja nallekakku. haluisin jonkun erillaisen kaku tehä.ois kiwa tietää mis näitä kakkuvinkkejä ois netissä?

Kommentit (8)

meillä tehtiin puolikas jalkapallo!näin: kelmulla vuorattuun kulhoon kerroksittain kääretorttua(siivuja) ja hilloa että palat tarttuvat kiinni toisiinsa. pitää painaa tiukasti että tulee tiivis. kun kulho täynnä annat olla yön yli kylmässä ja seuraavana päivänä kippaat lautaselle vuoraat kermavaahdolla/vaniljacremellä ja mustat pilkut palloon saat lakusta.. meillä oli pyöreät pilkut, kun oli niitä lakukiekkoja.. hyvää ja helppo! ja makuna voit käyttää vaikka suklaa- ja vadelmatorttuja! nam!ninnu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tein meidän pojalle 1v kakuksi tällaisen nalle kakunpyöreä kakkupohja vuoka ja lisäksi pari unelmatorttu pohjaapäälle suklaakuorrute ja päälle tulevan kermavaahdon värjäsin suklaalla ruskeaksi. ( sillä silmät, suu ja hiukset)väliin vadelmia...eli pyöreästä pohjasta nallen pää ja unelmatorttu pohjasta leikkasin korvat.oli mielestäni tosi helppo tehdä ja maistui hyvältä :D

Tässä kuva: http://www.elisanet.fi/hakoset/jere1_photos/kakku.jpg

Paistoin 3 kääretorttupohjaa ja siitä sitten kasasin ja muotoilin kakun. Onnistui mun mielestä aika hyvin, vaikka en kovin taiteellinen olekaan. :) Apteekista ostin sinistä elintarvikeväriä, joilla värjäsin kermavaahdon.Tytön 2-vuotis synttäreillä oli muumikakku: http://www.elisanet.fi/hakoset/photos/kakku.jpg

Oli astetta helpompi kuin tuo autokakku. Tein tässäkin 3 kääretorttupohjaa, joista muotoilin leivinpaperista tehdyn mallin avulla muumipeikoin. Tää oli oikeesti helppo, mutta näyttävä!

Eli meidän poitsu sai autoratakakun. Täältä aikanaan bongasin sellaiset ulkolaiset sivut, mutta on kadonnut multa. Kerron miten me se tehtiin.Eli kaksi pyöreätä kakkupohjaa. Toisesta pieni lohko pois, niin että tulee kahdeksikko.

Molempien kakkuja päälle keskelle muki tai kippo. Sen ulkopuoli, eli kakun päälliset suklaaraasteella (ajorata). Niiden kippojen alue vihreällä nonpparellilla (nurmikko).

Siinä ulkolaisella sivulla olevassa kuvassa myös ulkoreunat kakusta oli laitettu nonpparelleilla, mutta en itse siihen ruvennut :-). Aluksi ihan normaalisti laitoin kermavaahdon kakkujen päälle.

Ajoradalle liitulaku-karkeilla keskikaistaviivat, niin että oli kaksi ajokaistaa :-).

Sitten rekvisiitaksi ukko väsäsi hammastikkujen väliin paperista ruutulipun. Lisäksi laitoimme koristeeksi kaksi hyvin pientä muovista autoa.

Siitä tuli loistava ja ainakin vieraat kehuivat kilvan :-).-Maalisprinssin mutsi

Hyviä ideioita oletkin jo saanut. Yksi vielä olisi: täältä saa tilattua syötävän kakkukoristeen, esim. Nalle Puh-aiheisen www.juhlantaika.fiKoriste laitetaan siis täytekakun päälle ja se on syötävä. Itse en ole kokeillut mutta ystäväni on ja hän suositteli.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat