Seuraa 

Kommentit (3)

Tyttö 05/03 on kotihoidossa ja nyt pitäsisi alkaa opettelemaan jonnekkin jäämistä yksi. Tänään ollaan menossa satujumppaan, joten katotaan jääkö.

Tähän asti ei ole jäänyt minnekkään ilman äiti/isää jos on vieraita ihmisiä. Mummolle on jäänyt kyllä.

nyt kun tullut vuosi ikää lisää, jää kaikkiin kerhoihin ja hoitoon mielellään. Vuosi sittten itki joka kerta ja muutenkin oli kaikki tosi vaikeeta, pukeminen yms . Paha uhma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä vanhin lapsi aloitti eskarin. Alku sujui reippaasti ja jäämiset sinne hyvin. Nyt lapsi on alkanu itkeä erotilanteessa ja sanoa että tulee kauhea ikävä. Olen antanut myös vaihtoehdon tulla minun ja sisarusten mukana kotiin jos ei millään pysty jäämään. Eskari kun ei ole pakollinen enkä haluaisi lasta sinne väkisin viedä. Haluaa lopulta kuitenkin aina jäädä kun on ensin tovi pihassa itketty ja halailtu ja pussailtu.

Muistui vaan mieleen saman lapsen päiväkotiajat 3-4v iässä. Tällöin 2v. nuorempi pikkuveli jäi aina ilman ongelmia hoitoon, mutta vanhemman lapsen kanssa oli aika hankalaa. Nimenomaan tuo eroamisen hetki on vaikea, ja yleensä päivä menee sitten muuten ihan hyvin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat