Seuraa 

Kuulisin mielelläni kokemuksia kokemuksia klinikoista Tampereella. Onko lääkärit hyviä ja päteviä? Onnistumistulokset? j.n.e.

Minulla on itse kokemuksia TYKSistä ja AVAsta Turussa. Niistä tykkäsin kaiken puolin kyllä enemmän TYKSistä (osittain varmasti sen takia että siellä satiin tulosta!). Nyt haluamme taas yrittää pikkukakkosta ja Tampere olisi meille nyt lähin paikkakunta missä löytyy yksityisklinikoita.Kiitollisena otan vastaan kokemuksia!

Kommentit (2)

Olin jo ajatellut että ehkä kokeillaan Väestöliitonkliniikkaa. Nyt kun sain kuulla ainakin yhden myönteisen kokemuksen siitä sain vahvistuksen. Aion soittaa sinne jo huomenna!


Lämpimästi suosittelen Väestöliittoa hoitopaikaksi. Meidän pikkukolmonen on saanut siellä alkunsa ja hoitohenkilökunta on on tosi mukava. Hinnat edullisemmat kuin Avalla. Onnea matkaan haasteelliseen uuteen kierrokseen. Tällä kertaa ei ole enää pelkoa lopullisesta lapsettomaksi jäämisestä, mutta mahdolliset pettymykset on kestettävä perheen pyörityksen ohessa.Tuhisevaa lopputulosta toivoen, Noora

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat