Seuraa 

Tunnistiko itsesi jostain esimerkkiperheestä? Siis valinnat jne.Meillä ollaan varmaan sekoitus kaikkia esimerkkejä (aika äärimmäisiä he olivatkin siihen valinneet): joskus herkutellaan, yritetään tehdä eettisiäkin valintoja mutta joskus hyvinkin taloudellisia päätöksiä.

Kommentit (2)

ykköseen - vaikka ällöjä lesoilijoita olivat.Eli meillä ei osteta jauhelihaa, kalapuikkoja jne. mutta ei meillä kyllä mätiäkään syödä kuin pari kertaa vuodessa.

oikeestaan se luomuperhe eroaa meistä kaikkein eniten... en ole koskaan ajatellut luomu-tuotteiden olevan sen kummempia. ja minusta on ihan hölmöä ostaa vain jotain luomua ja sitten loput ihan " normaali" tavaraa...

siitä ekasta perheestä (ne snobit) taas huomaa jo päälle päin että edustavat paremmin toimeen tulevia... pystyvät siis ostamaan kaikkea kallista ja hienoa/hyvää. hyvähän heidän on puhua, että " panostamme laaturuokaan ja herkkuihin" kun joillain ei yksinkertaisesti ole siihen varaa vaikka haluisivatkin!

sitten oli se lidlissä kävijä.. ihan ok, koska olen itsekin tottunut ostamaan melkein aina edullisinta. tuo äiti oli kuitenkin keittiöpäälikkö (tai muu sellainen), että olisin olettanut hänen panostavan myös laatuun...mutta toisaalta tiedän kokemuksesta että ravintola/keittiöalan palkat on tosi huonot. =)

tässä jotain ajatuksia mitä heräsi..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat