Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Poika 1v 7kk on koko päivän sanonut " anna agr" , nukkumaan mennessäänkin sanoi saman. Olen tarjonnut vaikka mitä, mutta mikään ei kelpaa! Hän haluaa selvästi jotakin tiettyä juttua, mutta mikä kumma voi olla agr? Onko teillä ehdotuksia siihen mitä tuo agr voisi olla?

Kommentit (8)

Kun alan kysellä että mitäs se " agr" tai joku muu olisi ja tarjota " haluaisitko porkkanaa, no entä leipää, entä makkaraa" niin aina vastaus on " ei" . Unohtaa puolivälissä mitä haluaa :)Hän taas puolestaan hokee välillä " kaati" . Yhtenä päivänä kylvyssä alkoi huutaa " kaati, kaati, kaati, kaati" . En keksinyt muuta kun antaa ämpärin jolla alkoi kaataa vettä tyytyväisenä, en tiedä oisko se sitten ollut kaatamista, mutta monessa muussakin yhteydessä on sanonut " kaati" missä kaatamisesta ei kysettäkään.

Tietysti sekin voi pitää paikkansa, että ei muista mitä vaatii kunhan nyt haluaa. Ja jos ei muuta niin ainakin äidin täyden huomion hän on tällä onnistunut saamaan, kun meikä yrittää saada selville mitä tuo mystinen agr on. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat