Vierailija

Valmiin hillon aion pakastaa.



Sokeria on vain tuon verran, pitääkö lähteä kauppaan?

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toki jos pakastat hilloa pienissä erissä (vaikka kerta-annos, muutama desi hilloa joka sulatetaan ja käytetään pian), riittää hyvinkin vähäinen määrä sokeria. Tuolloinhan hillo on periaatteessa kuin raakana pakastettu mansikka, jonka sekaan riittää vähäinen määrä sokeria. Valmiissa hillossa ei ole hometta tms., jos hilloa keitetään normi aika (noin 10 min) ja käsitellään hygieenisesti. Pakastus mahdollisimman pian keiton jälkeen.



Muista, että em. tavalla valmistettu hillo ei kestä pitkää säilytystä lämpimässä. Lonkalta heittäisin, että noin vähäisellä sokerimäärällä valmistettu pakastettu hillo säilyy jääkaapissa ehkä viikon tai kaksi, jos sitä ei liata lusikalla tms.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat