Vierailija

Meillä käy noin kerran viikossa vieraat ja saman verran itsekkin kyläillään viikottain.

Kommentit (9)

arkena illat ollaan kotona ja nautitaan lapsen seurasta. Viikonloppuisin kyläillään ainakin yhdessä paikassa ja meillä käy myös vieraita tuolloin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ystäviä on paljon ja kaikille miltei pieniä lapsia, niin tämä kotikyläily on helpoin ja mukavin vaihtoehto kaikille. Entisaikaan nähtiin näitä ihmisiä ravintolaillallisilla ja klubeissa - niin ne ajat muuttuu :)tyypillinen viikko menossa: maanataina käytiin toisen lapsen kummeilla kylässä, syötiin ja leikittiin; tänään tulee vanha lapsuudenaikainen ystäväni perheineen kylään iltapalalle, perjantaina menemme serkkuni luo espooseen käymään ja sunnuntaina taas ystäväperheen luo tapaamaan uutta vauvaansa :)

käy aina satunnaisesti miehen työkaveri kylässä.

Myös sukulaiset käyvät, mutta muut ystävät eivät käy.

Minä vierailen pojan kanssa tai itsekseni omilla ystävilläni lähes viikoittain, ja yhdessä koko perheen kesken käymme silloin tällöin (melko harvoin) yhteisillä ystävillämme tai sukulaisilla..

Voi mennä useampi viikkokin kun me käydään kylässä tai joku tulee meille. Itse teen epäsäännöllistä vuorotyötä joten eipä meillä ole hirveesti aikaa viettää edes perheen kesken saati sitten kyläillä=((

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat