Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (13)

meillä ainakin välillä jaksaa kävellä ja välillä ei. Se riippuu pitkälti siitäkin miten paljon on leikeissään liikkunut. Ja jos tuon ikäinen päättää ettei jaksa/halua kävellä niin ei sitä väkisin saa liikkeelle vaan sä joko kannat sen tai katselet vierestä kun se makaa pitkin pituuttaan tiellä...

Ja jos jaksaa kävellä sen ekan kilometrin, mutta retkipaikalla sitten touhuaa koko ajan niin tuskin jaksaa vielä takaisinkin kävellä.

Tosin tuonikäisen meno on aika hidasta, kun pitää tutkia kaikkia juttuja ja meno on kaikkea muuta kuin suoraviivaista.Niinkuin muut sanoivat, varaudu kantamaan, jos aikaa ei ole rajattomasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei odotan lapsen olevan terve... Kohta joku kuitenkin kirjoittaa ettei heidän lastaan ole paapottu mutta ei pysty sairauden vuoksi kävelemään itse pitkiä matkoja, nämä ovat toki asia erikseen... Mutta TERVEEN lapsen tulisi tuo matka jaksaa...6

jaksaa kävellä tuollainen matka...! MUTTA jos vanhemmat ovat paaponeet eivätkä ole käyneet kävelyillä hänen kanssaan/työntäneet aina rattaissa, ei välttämättä jaksa...Kuinka iso lapsi on, ja millaiset omat voimasi ovat...? Sillä periaatteessa kyllähän paluumatkan vaikka kantaa lasta jos ei jaksa kävellä, ellet ole todella hentoinen nainen, ja lapsi jätti kokoinen ikäisekseen...;)

Meillä ei yksikään lapsista ole ollut rattaissa istuja tyyppiä. tälläkin hetkellä tasan 2v poika kävelee joka päivä viemään ja hakemaans iskonsa eskarista. Matkaa on suuntaansa 2km, eli päivän aikan matkaa kertyy 8 km ja innoissaan kävelee niin aamulla kun iltapäivälläkin.

mut jos häntä on aina vaan työnnetty rattaissa eikä annettu tai " vaadittu" kävelemään, niin saat itse kantaa ne 2 km häntä.. ;P Meidän tenava on kävellyt 2vuotiaasta lähtien tuollaisia matkoja ihan keposaan, kunhan sitä " treenattiin" ensin. :)

jaksaa jos on tottunut kävelemään ja usein tuon ikäiset kävelevät ihan mielellään (tai meillä juoksee lähes aina jos ollaan kävelyllä), joten ei siihen välttämättä sen kauempaa mene

ajattelehan että ensin kävelevät sinne retkipaikkaan. Sen matkan varmasti jaksaa kävellä. Sitten siellä paikassa ehkä syövät, juovat ja varmasti taapero liikkuu sielläkin. Tuskin jaksaa enää takaisin päin kävellä.Meillä ei ole " paapottu" (kauhea sana) 2v. Rattaat on yleensä kyllä mukana, mutta lapsi haluaa kävellä itse. Silti en usko että jaksaisi tuollaista reissua ilman rattaita tai kantamista. Kyllä väsähtäisi. Eikä mielestäni noin pienen tarvitsekkaan jaksaa.lähdettiin aamupäivällä jaksoi hyvin, viihdyttiin retkikohteessa 3 tuntia, kannoin takaisin koska päiväuniaika iski päälle ja ei jaksanut kävellä, ehkä jos oltais lähdetty tuntia aiemmin olisi jaksanut, ehkä ei.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat