Seuraa 

Meillä syntyessään 4,2kg poika ja tuntuu että vaatii tissiä parin tunnin välein päivällä ja iltaisin vieläkin useammin jopa puolen tunnin välein. Yöllä syöttövälit n. 2 joskus jopa 3h. Ei siis tyydy huutaessaan mihinkään muuhun kuin tissiin joten siitä päättelen että nälkä on isokokoisella poitsulla. Mites teillä muilla? Meillä esikoinen 3,7kg syntyessään tyttö söi neljän tunnin välein ja sillonkin välillä joutui herättelemään syömään.

Kommentit (4)

Esikoinen oli poika ja olin saanut hyvät ohjeet mieheltäni ennen synnytystä: Jos se on poika, se on sitten aina nälkäinen. Näin en ihmetellyt lainkaan pojan rinnalla viihtymistä.

meillä tyttö syntyessään 3.2kg ja ekan kahden viikon aikana paino nousi n.600g eli hyvin..

nyt syö suurinpiirtein näin päiväs aikaan kahen tunnin välein.

yöllä herää (jos herää) noin neljän tunnin välein koska illalla tankkaa aikaslailla isommin.

minä osittaisimetän eli saa tissin lisäksi korviketta.

koska korviketta menee illalla enemmän niin siksi yö menee unien suhteen pitemmissä jaksoissa..

ja.. noh onhan se itselle mukavaa kun tulee pitempiä yöunia :)

näin siis meillä..ansku ja prinsessa kohta kk:n iältään

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aialailla kuten ap kertoikin eli meillä tyttö 2vko 3pv, synt. 2860g ja syomisvälit vaihtelee kovin. Välillä viihtyy toista tumtiakin rinnalla, välillä nukkuu muutaman tunnin ja syö lyhyesti ja taas nukkuu.

Oli syntyessään 4,5kg. Myös söi sen ensimmäisen kuukauden tai kuutisen viikkoa kahden tunnin välein yöt päivät. Nyt on 2,5kk ja päivisin on kolmen tunnin välein, öisin 4 ja joskus jopa 5 tuntia syöntivälit. Kyllä väsyttää aamuisin...kun pitää kuitenkin aina 7 aikaan nousta...Ihan on erilainen syöjä kuin esikoistyttö (3770g), joka mm. illalla söi yhteen putkeen n klo 19-23 (siihen aikaan vauvanmukaan imetin), mutta sitten nukkuikin aina kuusi tuntiä yhteenmenoon joka yö 1kk iästä alkaen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat