Vierailija

Kommentit (4)

Mitähän sillä lapsella olikaan ikää...5- vuotta. Tämä raiskaaja asuu siellä ja raiskaus hetkellä oli kotona käymässä vankilasta.Jep jes sinne vaan.Ps. tämän raiskaajan vanhemmat asuvat vieläkin Ahjossa, joten raiskaajapojan vierailut ovat odotettavissa.

Se oli omassa nuoruudessanikin sellainen " bilekortteli" missä vain ihmiset rällästivät ja jotenkin tuntuu, että siellä asuu vain jotain juoppoja jotka lorvivat päivät oloneuvoksessa..

Kuitenkin sorsakorven omakotitaloalue on hyvä, mutta se on siellä kaukana..

Ja nyt siihen ahjontien viereen..hmm, kaskelaako se on(?) on rakennettu paljon uusia taloja, jotka varmaan ihan siistejä.

Keravalla kuitenkin on paljon parempiakin alueita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

silloin oli VVO:n vuokrataloja mäki täynnä ja muutama osaketalo, sekä omakotitaloja ja nykyistä Sorsakosken aluetta ei vielä ollut edes rakennettu. Radan vieressä, isolla leikkikentällä, Ollilan lammella käytiin leikkimässä ja talleilla hevosia katsomassa. Lapsia oli koko mäki täynnä ja jokunen juoppo, jotka kaikki tunnettiin ja joita kovasti paheksuttiin.Nyt on paljon enemmän taloja ja ihan suruksi pistää, kun läpi ajaa. Sinivuokkomäkikin ajat sitten jäänyt talojen alle ja jotenkin slummimainen tunnelma mäelläkin ja varsinkin ne uudet talot siinä tien pielessä...Veikkaisin että kerrostaloalueella on paljon levottomampaa kuin silloin ennen. Omakotitaloalue on ok, joskin aika täyteen rakennettu. Bussi menee Helsinkiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat