Seuraa 

Todella inhottavaa kun muksu on ruvennut repimään vaatteista, tuuppimaan tilaisuuden tullen, vie tavarat toisen kädestä. Tuntuu että kokoajan saa olla kieltämässä. Onko joku vaihe mikä menee ohi ja miten pitäisi suhtautua? Toinen mihin törmäsin tuolla avoimessa kerhossa kun toinen muksu viä omalta muksultani tavaran ja tietty tämä muksu alkaa repimään lelua takaisin kun hänellä se ensin oli, miten toimia? Annanko repiä lelun takaisin, annanko toisen lelun vai otanko ottajan kädestä takaisin ja sanon ettei kädestä saa viedä? Tämän " ottaja muksun" äitiä ei mailla halmeilla, joka oisi puuttunut mitenkään.

Kommentit (2)

hiukan yli vuoden eikä vielä tee noita " temppuja" , naapurin poika sen sijaan kyllä. Oliskos jotain testaamista että mitä saa tehdä. Ei kai siinä muu auta kuin kieltää ja laittaa vaikka hetkeksi jäähylle?Meillä on kerhossa yksi tyttö joka vie toisilta lapsilta kädestä lelut ja poika joka muksii pienemmät nurin :-( Äidit onneksi kieltävät kun näkevät, mutta jos eivät ole paikalla ja tekevät tempauksia minun lapsille puutun tilanteeseen. Sanon ihan rauhallisesti ettei niin saa tehdä ja pyydän palauttamaan lelun. Tai jos tönitään sanon ettei niin saa tehdä. Puolusta omaani (ja toisten) ja samalla tavalla kiellän myös omaani ja toisten lapsia mikäli tarvetta on.

Meillä poika rupesi juuri tuossa iässä puremaan toisia lapsia ja voi sitä äidin häpeää..Ei uskaltanut yhtään kääntää selkäänsä.Mutta sen ikäisten (ja vanhempienkin) on täysi mahdottomuus käsittää MILTÄ TOISESTA TUNTUU, joten tiukka kielto ja selitys (" toista ei saa purra/lyödä/töniä) ja vaikka kantaa muualle, auttaa. Muiden luota poisvienti on jo niin tehokas " rangaistus" että lapsi alkaa käsittää alkeellisesti syy-seuraussuhteita.Kärsivällisyyttä vain! Meillä poika reippaasti yli kahden ja suht´huomaavainen muita kohtaan! Ikävä kyllä on niitäkin vanhempia, jotka eivät omiaan kiellä eivätkä ole näiden tekemistä kiinnostunut, mutta minkäs niille teet..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat