Vierailija


Mikä on päiväkodissa käytäntö pukeutumisen suhteen. Vien aina vaihtovaatteet lapselle mukaan ja tänään laitoin mukaan kaksi takkia, ohuen ja tuulitakin. Ajattelin, että laittavat sään mukaan. Aamulla kun on kylmä ja näin iltapäivällä lämmin, +20.Kun hain lapsen oli hänellä sisävaatteiden päällä vuorillliset tuulihousut, kaksi ulkotakkia ja lapaset. Ulkona oli +20 astetta.En todella halua olla mikään nipo, mutta jotain rajaa nyt sentään pitäisi olla.

Kommentit (13)

puettiin kans aivan LIIKAA vaatteita vilkkaalle pojalle. Vaikka kuinka monesti annoin palautetta että vähempikin vaatemäärä riittäisi niin ei. Pojalla oli sisävaatteiden päällä villapuku ja sitten tietysti toppapuku (Rasavil) ja asteita reilusti plussan puolella. No kotiin päästyään piti vaihtaa kakki HIKISET vaatteet kuiviin. Onneksi eskari on nyt ohi ja muistot vain jäljellä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kosteutta hylkivät pihahousut ja niiden päällä kurahousut! Sitten lyhythihaisen päälle oli laitettu pitkäihainen ja vielä taki. Huh. Kysyin lapslta, miksi sulla on vaatetta näin paljon. Sanoi, että tätit laittoivat. Osaa kyllä pukea itse. Ikää 3,5 v.

mainitsin asiasta hoitajille ja tuumasivat vaan ettei me nyt jaksettu ruveta pukeen parillekymmenelle lapselle kuravaatteita..hoitajia oli 4!!!olipa sitten kivaa lapsen kävellä läpimärissä vaatteissa kotiin..

Talvella vein villapuvun mukanani pois, kun aamulla oli paljon pakkasta, mutta tiesin, että päiväksi lauhtuu. Kun lapselle ei puettu sateen jälkeen kurahousuja, en vienyt muita kuin vuorelliset kurahousut ulkohousuiksi. Pitää olla juoni, että lapsella on mukava olla.

Anna ihmeessä palautetta, sano että meidän lapsella oli eilen aika kuuma kun ehdittiin kotiin, pää märkänä tms., että vähemmälläkin selviää.Meillä oli kans eilen ulkohousut (kosteutta hylkivät) ja kurikset puettu päällekkäin. Ulkona ei satanut, oli n. 18 astetta lämmintä mutta kylläkin kosteaa - lapsi h a u t u i!Voi tietysti olla vaikeaa aina kiireesti arvioida, millainen sää ulkona oikeasti on ja mitkä olisi kunkin muksun valikoimasta ne parhaat vetimet.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat