Vierailija

näin tällaisen yhden talon pihalla ja olisi kiva saada omallekin pihalle en vaan tiedä miten se tehdään. Siis sellainen että tietyllä alueella on keskikokoisia pyöreitä kiviä ja sitten on jotain lyhtyjä ja ehkä muutama pensas ja kasvikin seassa. Onko kellään sellaista tai tietoa mistä saisin kuvia ja ideoita?

Kommentit (7)

Jossain puutarhalehdessä oli kuva jota aion mukailla. Pari kiveä tuli meidän talonrakennusvaiheessa pohjatöistä, siihen viereen tökkää vissiin jonkun tuijan ja erikoisemman kuusen ja pohjaksi sepeliä. Jeps, myös sellainen japanilainen lyhty olis tarkoitus siihen törkätä.Omamme tuli ihan luonnostaan kaupan päälle tontin mukana...No, hiekkakuopilta saa yleensä ostaa kiviä. Samaten joltakin työmaalta saattaisi löytyä. Ja kivet ovat PAINAVIA, joten yhtään isompaa kiveä ei kannata yrittää kuskata peräkärryllä. Traktorikin voi olla tarpee asetelman teossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kun en muutoin pidä japanilaisesta puutarhasta, jonkun muun valaisimen kyllä ajattelin vielä vetää sinne antamaan kohdevaloa pensaille.Pääkaupunkiseudulla kivitavaraa myy esim kivikopla, jolla on myös nettisivut osoitteessa www. firman nimi .fi

Jokin siinä niiden kasassa mättää. Se on vain ruma kasa kiviä, outo tupsu havupuu ja lyhty. Asetelma on kolkko, epäkäytännöllinen ja vaikean näköinen.Muutenkin heillä on millintarkasti leikattu nurmikko ja pensaat. Kaikilla elollisilla ja elottomillakin on tarkat paikat jossa saa olla. Roskia nypitään sormin kokoajan.Meidän piha siinä vieressä on runsas ja rehevä. Lapset saa juosta missä vaan (paitsi kukkapenkeissä) ja ruohokin unohtuu ajaa silloin tällöin. Kuinka ihanaa onkaan kävellä hiukan pitkässä ruohossa aamukasteen aikaan! Rikkaruohot rehottavat puiden ja pensaiden juurilla ja Lemmikit sinisine kukkineen ovat vallanneet pensasaitojen reunustat. Siitä mä tykkään. ;)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat