Vierailija

Sivut

Kommentit (66)

Jotka siis näkevät Sarin ulkokuoren alle. Ei todellakaan ole mikään lumppu.

Ulkonäkö voi pettää, hyvät haukkujat.... Saatikka että ammatin perusteella voisi tehdä olettamuksia jonkun seksuaalisesta käyttäytymisestä.

Well, ei kyllä pitäisi enää yllättyä siitä, kuinka kapeakatseisia täällä ollaan.Ai niin, Hesarissa luki kuinka pienten kuntien virkamiehet haluavat pääkaupunkiseudulle nimettömänä sukupuolitesteihin. Kun ei omalla naamalla kehdata hiv-testeihin mennä kotikylässä.... Että semmoista. Ei se holtiton seksuaalikäyttäytyminen ammattia katso.

Vierailija:

Lainaus:


Mullon taasen sellainen kuva, että Sari on oikea siveyden sipuli moraalisesti.
Näyttää kuitenkin olevan miesten mieleen. En usko, että mitään (Sarin puolelta) tapahtuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sehän vehtaa milloin Mikan kanssa ja milloin Karin kanssa.

Kari oli pikkasen mustis kun kävi tsekkaamassa mitä Sarin sängyssä oikein tapahtui... ;))

kait sitä mielipiteensä saa sanoa. jos kadulla tulee vastaa nuori nainen jonka tissit ovat pulpahtamaisillaan topista, hirvee maski naamassa ja blondattu tukka... mitähän ajattelisit?

Ei munusta mikään lumppu, vaikuttaa oikein herttaiselta pikkukaupungin tytöltä. Mut veikkaan että sillä jotain stinaa talossa kehittyy ja mitäs sitten, sinkkuhan hän on!

Mikalle antaa varmasti, jos Mika ei lähde pois jo sunnuntaina, jota kyllä toivon. Jos Mika lähtee, niin se antaa Henalle. Se Heidikin oikein yllytti sitä, että anna mennä vaan... Eilen nauratti kun sit se Heidi oli olevinaan sille Jennille niin kovin siveellistä ;) Heidiä taitaa harmittaa kun Sari on enemmän miesten mieleen. Katsoi jo Sarin astuessa taloon sitä niin arvostelevasti, että " voi vide, mulle tuli kilpailija" . Heidiä taitaa hidastaa kuitenkin vähän myös seurustelu.

On se mustakin aika ristiriitaista että Sari ja Heidi vuorotellen ties kenenkin sylissä, halailemassa ja lääpimässä ja sitten toisaalta takana päin valitetaan sitä kuinka miehet hipelöi koko ajan jne.. Niin makaa kuin petaa. Eiköhän nuo Sari + Mika aloittele jo kuluvalla viikolla humputtelut tai tumputtelut ainakin.

EHkäpä jo tänään saadaan jotain vipinää johonkin, kun on jo bileet ollut pystyssä neljästä asti!

Ja se että Hena on varattu ei todellakaan estä häntä tekemästä talossa jotain tuhmaa.

Vierailija:

Lainaus:


Heidiä taitaa harmittaa kun Sari on enemmän miesten mieleen. Katsoi jo Sarin astuessa taloon sitä niin arvostelevasti, että " voi vide, mulle tuli kilpailija" .

MUTTA! Menee niin sekaisin alkoholista (jo pienistä määristä) ja käytös muuttuu täysin humalassa, niin että humalassa antaa varmasti ja veikkaan että ihan jo seuraavilla kerroilla kun vaan alkoholia taas saavat. Se on sitten helppo laittaa kännin piikkiin..

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat