Vierailija

Kommentit (14)

Vauva otin tissille tv:n ääreen ja sama myös aamiaispöydässä.

Kun vauva nukkuu, esikoiselle hetkeksi video pyörimään niin äitikin saa hetken kengähtää :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mulla 4,5-vuotias, 3,5-vuotias ja 4kk vauva. Jostain kumman syystä avaan aika tietokoneen aamulla, tarkistan ehk' ä sähköpostit. ja päivän aikana piipahdan hetkittäin koneella ja sitten lasten ohjelmien aikaan jos vauva sattuu nukkumaan. Mutta TVtä en kerkeä katsomaan. Illalla lapset menee klo 23 nukkumaan, jonka jälkeen itekkin. Salatut elämät seuraan vaikka maailma kaatuisi ympäriltäni. Eilen katsoin vielä OCn samalla kun syötin vauvaa ja leikin lattialla isompien kans. Eipä kerkeä enää pitämään ede staustalla TVtä sen enempää auki.

Hei, se menee ohi - oma aika tulee takaisin. Lapset kasvavat, ja loppujen lopuksi aika nopeasti. Sitä paitsi telkkarista tulee sitä samaa kuin aina ennenkin ja sitä samaa sieltä tulee vielä sittenkin, kun ehdit taas katsoa. Nauti vauvastasi!!!

Ei meilläkään aikuiset voi telkkaria katsoa, kun lapset ovat hereillä (paitsi lastenohjelmat lasten kanssa). Lasten nukkumaanmenoajan jälkeen sitten voidaan katsoa niitä tallennettuja ohjelmia. Välillä tietysti myös päiväuniaikaan kuopusta imettäessä tulee katsottua pätkittäin jotain leffaa.

Ainoa keino saada imettää vauvaa rauhassa, on naulita esikko telkkarin ääreen. Säälittävää, mutta näin se meillä on. Kyseessä 2,5-vuotias uhmakko, joka alkaa heti tehdä luvattomuuksia, kun tajuaa, että äiti on vauvassa kiinni, eikä pääse estämään. Tai sitten lapsi roikkuu äidin selässä tai käsipuolessa, jolloin imettäminen on yhtä mahdotonta. Ainakin näin pysyy rauha maassa ja äidin hermo lepää. Vaikkakin viime yönkin olen mielessä hoilannut Koalaveljesten tunnaria...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat