Vierailija

Sivut

Kommentit (29)

jotka eivät tajua miten Keravalta tuunatut autot näyttävät eivätkä tajua hidastaa edes koulujen lähellä ennenkuin joku kuolee. Kuvittelevat hallitsevansa autonsa, mutta osaamista on todellisuudessa vähän.Duunissa joudun ajamaan välillä pientä Fiatin romua. Sillä on kiva ärsyttää itsetunnottomia teinejä, koska auto ärsyttä jo ulkonäöllään. En aja ikinä alinopeutta, mutta on kiva jarrutella sopivissa väleissä kun on joku tuunausteini perässä.

Meillä päin sellaisella alueella liikkuu laumoittain lapsia polkupyörinneen ja leluineen ja sitten nämä kaistapäät kaahaavat sielä 60-80 vauhdilla. Ihme ettei mitään pahempaa ole vielä sattunutToinen ärsyttävä on liittymissä töpeksijät. Vilkkua ei osata laittaa päälle, jarrutellaan, vaikka pitäisi painaa kaasua, pysähdytään tientukoksi, vaikka tilaa ajoradalle siirtymiseen olisi vaikka kuinka paljon.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tietysti vaaralliset ja ylimieliset kuskit raivostuttavat.Ja sarvikuonomeininki: kun MULLA ON OIKEUS, niin en varmasti anna muiden mennä. Onko se niin hankala päästää se auto sieltä sivutieltä oman auton eteen, jos jono muutenkin matelee? Tai olla tukkimatta sitä risteystä, ei se 10 metriä väliä seuraavaan autoon hidasta pahemmmin omaa matkaa. Tai antaa vastaantulevan auton kääntyä vasemmalle oman auton edestä, niin että vastaantuleva liikenne pääsee eteenpäin?

Tuossa noin tunti sitten olin poikakaverin kyydissä(reilun vuoden vanha tyylikäs tuunattu Corolla, sporttiset etusumuvalot päällä), Malminkartanontiellä ajeli joku nynny 40:n alueella just sitä neljääkymppiä. Komea poikakaverini ajoi tahallaan aivan takapuskurissa kiinni, jotta torvelo tajuaisi antaa tietä.Tämä kotipoliisi välkytteli jarruvalojaan, poikaystäväni rohkeana miehenä kurvasi näyttävästi ylämäessä ohi, urvelo jäi hetkessä kauas taakse ja peilistä näkyi kuinka tällä kaukovalot välkkyi.Vittu noita kateellisia pellejä!

Paitsi että ne häikäisee märästä tienpinnasta, niin ne on laissa kielletty katuvaloalueella.Mutta yleensä ärsyttää ylinopeutta ajavat, etenkin yöllä, kun joku vetää tästä ohi about sataaneljääkymppiä, jolloin autosta lähtee niin paljon ääntä, että siihen herää. Kun kaikki ajais rajoitusten mukaan, niin saatais nukkua ilman ikäviä yllätyksiä.Ja taksit ärsyttää, koska ne ajaa kaikki yöllä ylinopeutta, ja niistä lähtee sitä ääntä. Eli ne kuvittelee, että yöllä kun ei oo valvontaa eikä muuta liikennettä, niin on harmitonta ajaa ylinopeutta. Mutta eivät tuu ajatelleeksi, että aiheuttavat tien varren asukkaille aikamoisen meluhaitan.


mutta päin punaista ajavat autoilijat (tosin itse kävelijänä/pyöräilijinä menen useasti punasilla, joten :))autoilijat jotka eivät pydähdy, jos joku ylittää tietä. tätä tapahtuu usein pohjois-suomessa ainakin.kaaharit, rattijuopot ja yleinen välinpitämättömyyssiis vaikka oli 100 rajotus ja ajetaan 110 (mittarin mukaan eli oikeesti 100-105) niin ku tolppa tulee näkyviin niin paniikkijarrutus ja vauhtia max 80 aaargh

miten esim. joka vuosi tapahtuu onnettomuuksia suojatiellä, kun joku idiootti ajaa suojatien eteen pysähtyneen ohi????

tai millainen tyyppi lähtee punaisilla tien yli ja näyttelee sitten keskaria, kun autot tööttäilevät ja yrittävät välttää onnettomuuden??

Kesällä olin jäädä kolmasti auton/ rekan alle niin, että lapsi istui takana turvaistuimessa ja talutin pyörää keskellä suojatietä vihreillä. Kaksi kerroista oli aivan sentistä kiinni. En todella voi ymmärtää.

Tämä ei liity varsinaisesti liikenteeseen, mutta autoihin kyllä. Eli nämä (hyvin usein nuoret innokkaat miehenalut) liukkailla keleillä sudittelevat tyypit. Näitä tavataan suurilla parkkipaikoilla talvisaikaan varmaankin joka kaupungissa. Yleensä eivät aiheuta vaaratilanteita, mutta mielestäni aika turhaa leikittelyä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat