Vierailija

Kommentit (6)

käymään kunnon ravintoloissa, niin oppivat kuinka siellä käyttäydytään. Enää ei voi sanoa että Mäkkäri/Hese olisi edes halpa paikka. Varsinkin Hesen ateriat maksavat niin paljon, että samalla rahalla syö jo kunnon ravintolassa (ainakin jos juo vettä eikä viiniä tmv.) ja lapselle voi tilata ruuan ihan listalta mutta pienemmässä koossa.

Minä en ole mikään " eko-intoilija" , mutta mielummin käyn ravintoloissa kun Mäkkärissä. Jos on kaupungilla ostoksilla lasten kanssa, niin samalla vaivalla sitä menee oikeaan ravintolaan.

+Mukavampi ilmapiiri

+Rauhallisempi tunnelma

+Kauniimpi sisutus

+Saa parempaa&terveellisempää ruokaa

+Vessat ymv. ovat siistimmässä kunnossaJa ei todellakaan tarvitse mennä siihen kaupungin kalleimpaan ravintolaan, saadakseen Mäkkäriä paremman ruokahetken! Itse tiedän omasta kaupungistani monta hinta-laatu suhteeltaan hyvää paikkaa, jos lapset vaativat hampurilaisia, niin niitäkin saa ravintoloista, ja ovat PALJON parempia...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

aterioiden mukana, niin menkää kunnon ravintolaan. Niistäkin saa hampurilaisen, jokainen kokki osaa sellaisen väsätä lapselle jos asiakas tilaa. Tosin jossain Rosson tyylisessä paikassa jossa maksaa jo pitsaan täytteen vaihtaminen tuskin onnistuu... Mutta jokainen hiukan parempi ravintola tekee asiakkaan toiveesta lapselle jonkin hänelle sopivan annoksen, vaikka sellaista ei listassa olisikaan.Parempaa, terveellisempää, ja maksaakin suunnilleen saman verran, mikäli vanhemmat syöät myös.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat