Vierailija

Kerho olis kaks kertaa viikossa ja maksaisi meille 50¿ lukukausi. Pph asuu aika lähellä kerhopaikkaa ja hänellä on hoidossa yks samanikäinen kuin meidän lapsi ja hänkin käy kerhoa. Sitten hänellä on kaks vanhempaa lasta jotka käy myös kerhossa.

Mutta kun lastamme ei ole kastettu ja keväällä kyselin srk:sta kerhosta, niin suhtautuminen oli jotenkin nihkeää ja sanoivat, että välttämättä kaikki halukkaat eivät pääse ja srk:aan kuuluvilla on etuoikeus. Ei sitten viitsitty hakea sinne. Mutta nyt pph on kysellyt voisko meidän muksu tulla, vaikka me ei olla siihen lupaa annettu. Ajateltiin, että saahan lapsi tarpeeksi virikkeitä hoitopaikasta ja lisäksi vielä kun hoito maksaa, niin miksi pitäisi sieltä olla 6h/vk kerhossa ja vielä siitäkin maksaa.

Miten teidän pph suhtautuu srk: kerhoihin ja saatteko alennusta siltä ajalta hoitomaksuista?

Kommentit (2)

että jos lasta ei kerran ole kastettu eikä kirkkoon kuuluta, niin olettaisin, että vanhemmat eivät ole niin innostuneita muutakaan kautta opetuttamaan lapsilleen kristinuskoa totuutena. SRK:n kerhossa on jumalajuttuja ja jeesuslauluja sun muuta, vaikka toki muutakin. Voihan olla, että lapsi mielellään tossa tapauksessa menisi muitten mukaan ja hänestä voi tuntua, että jää jostain kivasta paitsi, kun muut menee kerhoon ja hän ei, mutta ei se silti ole kenenkään muun kuin vanhempien päätettävissä, laitetaanko lapsi tuollaiseen - varsinkin kun siitä nyt pitää erikseen maksaa, ja sille pph:llekin maksetaan työstään.

Mutta meillä ei edes tietääkseni se maksa. Sama juttu että 2 kertaa viikossa. Aiemmin pph:lla oli isompia jotka kävi kerhoa, nyt on vain meidän poika ja yksi pienempi eli veisi vain meidän pojan kerhoon jos halutaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat