Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

kanssatovereita?

eli kierto sekaisin ja tänään varasin ajajn lääkärille. Yritämme toista lasta, synnytyksen jälkeen kirto on vaihdellut 29-40. Eli onko joku joka käyttää hormooneja kierron tasaamiseen?Mitä lääkärillä tehtiin? oli varmaan gynen tutkimus jne? kuinka hyvin hormoonit auttoivat raskaantumiseen jne? kokoemuksia olisi kiva kuulla!

Kommentit (3)

Esikoinen tärppäsi luomusti (ei tehty tutkimuksia, oltiin asenteella tulee kun on tullakseen) puolen vuoden yrityksen päätteeksi.Toista lasta yritimme ½ vuotta ja kun tärppiä ei kuulunut, hakeuduin lääkärille. Otettiin verikokeita, kaikki arvot ok. Sain Teroluteja (keltarauhashormonia) joilla kierrot tasaantuivat, jokainen kierto 28pv. Jokaisen terokierron puolivälissä ovistesti näytti plussaa, mutta en raskautunut. Viimeisessä kierrossa otettiin verikokeet jotka osoittivat, etten ovuloinut.Hakeuduin gynekologille. Ultralla löytyi monirakkulaiset munasarjat (pco). Mutta myös iso keltarauhanen, eli olin ovuloinut myöhempään. Kävin ultrassa kp39 ja vuoto alkoi parin päivän päästä.Menimme yksityiselle puolelle lapsettomuusklinikalle ja sain Clomifenit (kypsyttää munarakkuloita). En syönyt clomeja peräkkäisissä kierroissa koska välillä tehtiin tutkimuksia (mm. munatorvien aukiolo) mutta viides clomikierto toi plussan. Yritystä kertyi reilu vuosi ennen plussaa.Mutta Terolut on sellainen hormoni, joka tasaa kiertoja. Mutta sekään ei ole mikään " raskautumislääke" . Olen ymmärtänyt, että se voi jopa estää ovulaation, mikäli valmistetta ottaa ennen tai liian lähellä ovulaatiota. Mutta näistä asioista kantsii puhua oman lääkärin kanssa.Onnea lääkäriin!

Tämä on tepsinyt pariin ystävään ja auttanut jopa endon hoitoon. Eli nauti vähintään pari desiä soijatuotteita päivässä, jos et ole allerginen. Viljaton dieetti on myös tuonut yllätyksen kun hedelmällisyys parantunut. En patista ketään dieetille, nehän ei sovi kaikille, mutta soija on hyvästä ja viljoja ei tarvitse kukaan, ne voi korvata. Itse noudatan näitä molempia ja hormoonitoiminta on nyt paljon parempi.

Ihan vinkkinä, kokeilu ei haittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli en todellakaan suosittelisi kenelläkään raskautumisesta haaveilevaa syömään soijatuotteita, vaan päinvastoin!!! Soija ehkäisee raskautta!!!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat