Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Pikkuhiljaa on käynyt ilmi, että naapurissani asuu ns. " huumehörhö" . Sen vaimo ja lapset on vähän väliä turvakodissa, yhtä usein poliisit hakee sen miehen talteen -ja päästävät pois. Viimeksi se ajeli kännissä/ aineissa autolla, alueella jossa todella paljon lapsia. No, nyt taas perhe on poissa, ja mies yksin kotona. Pihassa on auto, jossa ei ole rekkarikilpiä ja josta lapset kertoivat kahden ulkomaalaisen miehen menneen tuon miehen asuntoon. Auton etupenkillä on jotain pilleripurkkeja ja muuta epämäärästä juttua.Ette usko miten ahdistaa asua täällä, yksin lasten kanssa. Tiedä mitä taas tapahtuu.. pelolla odotan kuuluuko seuraavaksi laukauksia vaiko poliisin pillit :((((Mä haluan pois täältä, mutta tällä seudulla on todella vaikeaa saada asuntoja mistään :(

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että pihaan tuli väkeä autolla jossa ei ole kilpiä. Eiköhän siinä samalla selviä että on huumeitakin matkassa ja naapuri on taas jonkin aikaa putkassa ja saatte olla pari päivää rauhassa.

kiinniottoon ja pidätykseen on omat määräajat jotka riippuvat sitten rikoksen vakavuudesta.Neuvoisin sinua ottamaan yhteyttä talon isännöitijään ja ilmoittamaan häiriöstä, kolmen varotuksen jälkeen on häätö edessä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat