Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Onko pampersin easy up housuvaippoja erikseen pojille ja tytöille? Eka kun ostettiin niin sattui vihreitä vaippoja ja nyt oli punaisia. Onko se silti ihan sama kumpi niitä käyttää, muuten vaippa oli ihan samalainen mutta se väri vaan pisti silmään ja kuva oli eri.Entä huggies vaipat, epäilen että meidän pojalle tuli niistä vaipoista kivekset toiselta puolelta punaiseksi, ruoka-allergiaa on vaikea uskoa kun ei olla syöty normaalia poikkeavaa, voiko siis nämä vaipat olla kenties huonoja herkkä peppuiselle?T. Silja ja Jesse

Kommentit (2)

Joskus 10v sitten kun esikoinen oli vauva, oli erikseen boy- ja girl-vaipat, eli kaupassa piti olla silmä tarkkana. Sitten tuli markkinoille nää mainiot unisex-mallit, ja vau sitä uutuuden viehätystä ja helppoutta! Olikohan muuten sillon edes housuvaippoja? Sitä en muista, mutta tosi vaikea kuvitella, että enää palattaisiin näihin tyttö/poika-vaippoihin..Huggies on mulle ihan vieras merkki, oon vannoutunut Libero-maatuska. :)Tavataan pinossa!

Pähkis :)

Samaa mietin minäkin nuista pamperseista ja tulin siihen tulokseen, että kumpi vain käy meidän tytölle...ei varmaan ole mitään suurta eroa???En ole kuitenkaan niin tarkkaan pakettia pyöritellyt, että oisin hoksannut lukeeko jossakin erikseen et tytööle/pojalle.Huggies vaipoista tuli meidän esikoiselle ja nyt tuolle keskimmäiselle myös punoittava pylly, joten hyvinkin saattaa olla, että materiaali vaipassa on erilainen.

Ei sopinut meille.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat