Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Pyytää aina lähtemään johonkin (ilmeisesti sen toivossa, että pääsisi meidän autokyydillä) Jos sanon että tulemme julkisilla, nähdään paikanpäällä, niin kaveri peruukin koko reissun. Kaveri itsekin pääsisi hyvin julkisilla.Mitä tästä pitäisi ajatella?

Kommentit (17)

Jos menisitte esim. huvipuistoon tai muuhun tapahtumaan, tuntuu älyttömältä odottaa autokyytiä. Sellaisessa autosta ja sen parkkipaikan etsinnästä on vain riesaa. Jos taas kyseessä on Ikea tms, josta tulee kantamuksien kanssa takaisin, voin paremmin ymmärtää, että haluaa autokyydin. Silloinkin olisi kohteliasta tarjota bensarahaa tai kahvit paikan päällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

päästä kyydillä tai laittaa oman lapsensa toisten kyytiin. Tarjoan mielelläni kyydin ja kuljetan toisten lapsia, mutta yleensä vastapuoli tarjoaa välillä meille kyytiä. Sitä tuttavani ei ikinä tee, mutta siitä huolimatta kyydissä olisi aina päästävä (eikä hän edes asu matkan varrella..).

Lainaus:

silloin vaalittiin ystävällisiä käytöstapoja...

autottomalle tarjottiin kasvatuksessani aina kyytiät. nro 2
Jos menee autolla jonnekin, mihin pääsee julkisillakin, se ei ole kohteliasta vaan ainoastaan typerää.

päryyttääkö se suullaan kyysissä ollessaan? :DEi vaan. Jos ajattelee pelkkää bensaa, niin ei se loppupeleissä niin kamalan kallista ole. Litralla pääsee toistakymmentä kilometriä ja hinta on 1.5 euroa. Toki toistuvista kuskauksista kertyy hintaa, mutta ei se ole syy olla heittämättä kaveria kotiinsa (jos ei asu oikeasti jossain tosi kaukana) silloin tällöin.Ilmastonmuutos on toki syy, miksi turhaa ajoa kannattaa välttää. Ja toinen on se, että on hyvä opettaa lapsille julkisten käyttöä ja muutenkin sitä, ettei tehdä aina kaikkea ihan helpoimman kautta.

Tuntuu, ettei seurasi ole niin tärkeää, vaan se helppo kyyti.

Hyvä että liikut julkisilla, niin tulee tuonkin todelliset tarkoitusperät selville.

Sanoisi ainakin suoraan, että voitko lähteä kyytimään, ja tarjoaisi bensarahaa.

mihin olisit menossa, ja vielä ilman bensakorvausta, ja vielä toistuvasti??Lainaus:

mutta otamme kyytiin autottoman, jos tiedämme tarvitsevan kyytiä

"Pikku lenkkiä" hakemassa tuttavaa jostain "melkein matkan varrelta".Varsinkin koska nämä tapaukset eivät yleensä tarjoa bensarahaa lainkaan/kerran vuodessa antavat paketin kahvia.

(Eivätkä siis muutenkaan korvaa palveluksia, esim. ompelemalla hajonneen vetoketjun/auttamalla tietokoneen kanssa tmv.)Ikävää on myös se, että kun autolla ollaan liikenteessä (sovittu vaikkapa että ajetaan tiettyyn markettiin) niin kyyditettävälle tuleekin mieleen että tahtoisi käydä katsomassa sohvapöytää huonekaluliikkeestä, tai sitten ajatteli että "tässä samallahan me voidaan hakea matot pesulasta".Ja KYLLÄ, auttaa pitää ja kyytiin ottaa jos sama suunta, mutta EI pidä antaa hyväksikäyttää itseään...! Ja monesti se alkaa ihan tosissaan stressaamaan jos itsellä kiire kotiin ja toista pitäisi vielä kuskata johonkin ylimääräiseen kauppaan tmv. ja jos sitten tiukkaan sävyyn sanoo että "ei käy, minulla on kiire", ollaan niin marttyyria ja loukkaatuneita viikkotolkulla.Kumma juttu että ne lisämutkatkin kauppareissuun tmv. muistuvat mieleen vasta kun tyyppi on kyydissä, ei mitään mainitse koskaan hieman ennen kyytii nousemista puhelimessa tmv.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat