Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Miksi? Mikä hyvää? Mikä huonoa?

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei,Me oltiin myös kesäkuussa Albenassa, Kaliopa garden hotellissa ja tykättiin kovasti!

Siisti hotelli ja hyvä sijainti. Muutenkin paikka oli sopivan kokoinen liikkua ja viikoksi kuitenkin riitti puuhaa ja näkemistä. Sopivan pieni paikka niin ei tarvinnut mitään pelätä, rauhallista ja kaunista. Kivoja ruokapaikkoja jne.

Meillä poika oli silloin 2v 3kk. Puhuu vieläkin possujunasta, sielläkin kun on näitä pieniä huvipuistoja vähän joka kulmalla. ;-)

Ihmiset oli ystävällisiä ja mukavia. Suosittelen!

Ja hotellina Kaliopa Garden.Tultiin just viime viikolla sieltä. Oltiin viikon reissulla koko perheen voimin(muksut 04/98, 11/00 ja 01/06). Muksut uiskentelivat monta tuntia päivässä, altaita 3, syvyydet 40cm, 75cm ja 130cm. Hotellin yhteydessä ravintola jossa todella hyvä ruoka. Kaikin puolin onnistunut reissu, 2 vuoden päästä uudelleen.Huonoa on että ukko katsoi väärin, että meillä olisi keittonurkkaus, vaan ei ollu, kun ei kuulu 2 hengen huone varustukseen. Yksiöissä ja kaksioissa oli, mut ei se mitään. Maksettiin 5 euroo/viikko vedenkeittimestä.Kysy, jos vielä haluat tietää lisääheidistenberg@yahoo.com

Moi!

Olimme syyskuun alussa -06 Sunny Beachillä ja olimme tyytyväisiä lomaamme. Mukanamme oli 2 alle kouluikäisitä lasta.

Paikkana mielestämme siisti (siistimpi kuin Turkki). Ostoksia sai tehdä riittämiin ja lasten vaatteita ym. tavaraa oli paljon. Sunny Beacillä tavarat aitoja kopioita. Nessebar (5km) Sunny Beachistä samat tavarat hieman halvempana. Burgasissa tavarat jo sitten aitoja ja hinnat edullisia vrt. Suomeen. Burgasissa kannattaa ehdottomasti käydä, siellä esim. kaksi kävelykatuja (ei siis autoja) ja liikkeitä kadun molemmin puolin (Benetton ym...).

Ranta Sunny Beachissä ihana. Pehmeää hiekkaa ja matala ranta. Meduusoja näkyi n. yksi päivässä. Lasta kun niistä varoitti, mutta ei peloitellut niin eipä hätiä ollut.

Iltaelämästä en osaa oikein kertoilla kun lasten ehdoilla mentiin eli hotellilla oltiin viim. kymmenen maissa. Usein ostimme sitten viinipullon ja nautiskelimme sitä lasten nukkuessa. (Viinit hyviä.)

Hotellimme oli todella hyvällä paikalla ja muutenkin siisti AM Iberostar Sunny Beach. Meillä oli juniorsviitti, joten tilaa oli ihan tarpeeksi.

Kukaan meistä ei sairastunut. Aloitimme Relat pari päivää ennen matkaa ja söimme niitä koko matkan ajan. Yritin myös aina muistaa käsidesiä laitella käsiin ennenkuin lapsetkin aloittivat syömisen. Söimme kyllä kaikkea mahdollista. Jäätelö on siellä niin hyvää ettei sitä voi olla syömättä. Ruoka oli muuten aika tasapaksua ja minun suuhun hieman mautontakin. Kotona en lapsille paljon ranskalaisia anna, mutta siellä söivät niitä, kun olivat suolattomia.

Kysy lisää, nyt täytyy lopettaa. En tiedä, miksi Bulgarian reissuja aina arvostellaan. Kun ei odota liikoja ei voi liikaa pettyäkkään. Lentomatkahan sinne aivan ihana (alle 3 tuntia) kun vrt. esim. Brasiliaan 12 tuntia, siinä ehti takamus jo hieman puutuakin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat