Vierailija

" " jokainen ihminen on laulun arvoinen" , sanoisin.Tästähän Veikko Lavi teki laulunkin.

Hän ehti värikkään elämänsä aikana toimia mm kanafarmarina, jossa työssä hän kunnostautui myös tutkijana.Hän suoritti omassa kanalassaan tutkimuksia siitä, miten musiikki vaikuttaa kanojen munintaan.Havainnot olivat:Esitettäessä polkkaa ja kupletteja muninta lisääntyi 26 % ja esitettäessä tangoja sekä valsseja 9 %.

Popmusiikkia soitettaessa vanhemmat kanat lopettivat munimisen ja nuoremmat innostuivat niin, että unohtivat varsinaisen tehtävänsä tykkänään."EIKÖ ENÄÄN KIRJOTETA NORMAALEJA VASTAUKSIA???

Kommentit (8)

Vierailija:

Lainaus:


pitänee tsekkaa t-o-d-e-l-l-a tarkkaan oma profiili ja miettiä miksi tää menee näin. :/ap
itse laitoin aikanani aika tiukan ilmotuksen (tyyliin että jos olet jotenkin selkärangaton jne niin älä ota yhteyttä) ja sain varsin fiksuja viestejä. vain yksi hörhömpi oli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta älä välitä, mitä ihmeellisempiä juttuja saat siellä luettavakses. Hämärimpiä on tyypit, jotka kirjoittelee pelkkiä (kauniitakin) runoja, mutta jotka ei sitten kirjoita mitään muuta.Vaikka, silti ärsyttävää on nekin viestit, joissa lukee joko " moi" tai jos mies on oikein kirjallinen lahjakkuus, niin " moimitäkuuluu" Ja todellakin. Yhteenkirjoitettuna. Eikä sanaakaan enempää..* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat