Vierailija

Meillä ei vielä ajankohtainen asia (vasta ensi vuonna), mutta puhuin tästä ensin yhden kaverini kanssa, joka sanoi että ehdottomasti perhepäivähoitaja ja sitten toinen kaverini taas sanoi, että tarhaan totta kai mieluummin kun valvotumpaa. Mitä mieltä olette? Kokemuksia?

Kommentit (11)

...sisaruksia. Edelleen pidetään niidenkin kanssa yhteyttä. Pph:n kanssa pidetään myös muutaman kerran vuodessa yhteyttä. Pph sanoi kesälomien jälkeen aina että on tosi kiva palata töihin, että on ollut niiiin ikävä hoitolapsia. Tälle pph:lle onkin vuosikaudet ollut aina pitkä lapsijono odottamassa hoitoonpääsyä. Pph hoiti hoitolapsia kuin omia lapsiaan. Ja lapset saivat olla paljon sylissä.Päiväkodissa on aivan eri meininki. Siellä lapset tosiaan ovat vain lapsia muiden joukossa. Hoitajiin ei tule pysyviä ystävyyssuhteita. Pph on melkein sama kuin kotihoito.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

niin sitten pph voi olla parempi (vars. pienemmille lapsille), mutta muutoin minäkin luottaisin hoitajien keskinäiseen valvontaan - eli tarha ois parempi. Toki lapsia on enemmän, mutta tuskin ne hoitajat siellä yhteisymmärryksessä alkavat lapsia laiminlyömään...Sen toki ymmärrän, ettei tarhassa ole aikaa keskittyä yhden lapsen tarpeisiin, mutta tuskinpa sillä pph:llakaan on 4-5 lapsen kanssa kovin yksilöllistä hoitoa...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat