Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

eli kaipaisin hyviä vinkkejä nukkumaan menoon meillä reilu 2vuotias poika siirrettiin reilu viikko sitten pinnasängystä isojenpoikien sänkyyn. sen jälkeeen nukkumaan menot ja päiväunet on ollut suoraan sanoen helvettiä iltaisin tapellaan tuntitolkulla ja juostaan ja nauretaan sangystä pois sama meno jatkuu päiväunilla alka jo itsellä voimat olemaan lopussa. ollaan koitettu yksin jättämistä siinähän meno vasta innostuu samoin ollaan koitettu että istutaan lattialla ilman minkäänlaista kontaktia ollaan myös yritelty silittää ym muuta mikää ei tunnu toimivan eli vinkkejä ja apuja kaipaisin mielelläni :)

Kommentit (2)

kun meillä esikoinen siirrettiin omaan isompaan sänkyyn, sänky laitettiin aivan kiinni meidän omaamme ja makoilimme aina siinä omassa sängyssä ja poika omassansa niin kauan kunnes nukahti. Aluksi meinasi kanssa, että tulee meidän sänkyyn, mutta kun siitä pidettiin kiinni, että omassa sängyssä maataan ja sinne nukahdetaan niin lopulta se sujui aivan itsestään. Kannattaa ainakin yrittää, jos tuntuu, että olet jo kaikki keinot koettanut. Sanoin myös koko ajan, että äiti makaa omassaan ja sinä omassa sängyssä ja lupasin pidellä kädestä kiinni.

Nyt vanhempana olen saanut pojan mielellään menemään sänkyyn ja jäämään sinne ilman kiukutteluja ja vastaanpanemisia kun olen antanut luvan ottaa yhden lelun viereen, jolla saa hetken leikkiä. Siinä meni kyllä ne päätökset ettei kovia leluja sänkyyn mutta kun on niin viimeiseen saakka traktorimiehiä niin en raaski kieltääkään kun siitä ei mitään haittaa ole, pikemminkin tämä toimii meillä paremmin kuin pehmolelut. Tarktorilla siinä hetken leikkii ja sitten kääntää kylkeä ja nukahtaa. Tätäkin voisi koittaa ellei teillä ole sääntöä kovista leluista sängyssä : )

Usein meillä ainakin myös toimii tällaisissa tilanteissa sellainen, että annan pojan tehdä itse jonkin valinnan, esim. saat valita luetaanko iltasatu ja pää pysyy kiltisti tyynyssä vai jätetäänkö iltasatu lukematta äiti menee pois huoneesta . Teillä voisi kokeilla esim. jäätkö sänkyyn yksin vai istuuko äiti vieressä, tai pysytkö sängyssä ja äiti jää viereen vai haluatko jäädä huoneeseen yksin. Meillä ainakin tuntuu toimivan hyvin tämä koska lapselle tulee tunne, että hän saa päättää asiasta, tehdä valinnan.

Tässä muutamia, tosin meillä ei koskaan ole juoksenneltu pois sängystä ja pelleilty, mutta jos olisi luultavasti olisin sortunut uhkailuun ja menettänyt hermoni aika pian : ) Onnea yritykselle!

mutta lapsi on jo 2v9kk. Ei ole koskaan nukahtanut yksin, keväällä opetettiin ja meni pari viikkoa hyvin, sen jälkeen alkoi juoksu sängystä satoja kertoja, vietiin takaisin..Nyt tilanne se, että aikuinen nukuttaa ja poika raivoaa, en tiedä eikö ole tarpeeksi väsynyt, minusta tuntuu että poika pelkää nukahtamista eikä halua nukkua. Osaa nukahtaa itse, mutta leikkii sängyssä jopa kaksi tuntia, eli menee klo 23 asti. Sen takia aikuinen nukuttaa.Miten saisi nukahtamisesta mukavaa, alkaa tässä perheessä varsinkin äiti olla lopussa, vain äiti kelpaa nukuttamiseen ja silti siinä menee aikaa yli tunti ja jos isä nukuttaa niin ensin menee tunti siihen, että lapsi huutaa äitiä.Neuvoja tarvitsee tämä äiti...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat