Voiko tämä enää olla normaalia?(hiivatulehdus lapsella)

Vierailija

Tämä on nyt kuudes hiiva kolmivuotiaalla. Lääkäri sanoi että on aivan normaalia. Ensin sanottiin että tyypillistä vaippaikäiselle, sitten ollaan vaan hyssytelty ja oltu sitä mieltä että ei mitenkään outoa. Yksityisillä lääkreillä on ravattu nyt kaikki nämä vuodet, ja vaihdettu välillä lääkäriäkin.

Kommentit (15)

Vierailija

eikä vain katsottu että pimppa punottaa tms?onko teillä mitään muita vatsa- tai iho-oireita? esim ummetusta, ripulia, kutinaa, kuivaa tai ihottumaista ihoa.meillä hoidettiin kolme vuotiaan hiivaa kunnes huomattiin maito-allergia joka oli vaurioittanut suoliston vastustuskykyä ja oireillut niin, että limakalvot olivat hauraat ja kipeät ja niihin myös hiivaoireita silloin helposti pesiytyi.hiiva voi kyllä johtua myös vaipoista, joten kannattaa nyt niistä herkkäihoinen lapsenne saada pois jos mahdollista.

Vierailija

Koita saada lapsi syömään paljon happamia ruokia, piimää, puolukkaa, karpaloa, jne. Ja maitohappobakteerit kehiin, kunnon annoksella!

Vierailija

poistaa siitä tilapäisesti kaikki valkoisesta jauhosta ja sokerista tehdyt tuotteet sekä karkit, limut, jätskit ym. makeat ruoat. Ja syöttää maitohappobakteereja. Ruokavaliolla on hyvin suuri merkitys hiivan hoitamisessa.

Vierailija

Siis alapää on todella punainen ja kutiava. Lisäksi limaista eritettä. Kerran löytyi streptokokki, muutoin hoidettu hiivalääkkeillä kuntoon.

Vierailija

ongelmana aiheuttajan selvittämisessä on että oireet tulevat päivän-parin viiveellä. Tyttö oireilee mansikalle, tomaatille, omenalle tms. kivellisille hedelmille, currylle ja kanelille ainakin...

Vierailija

Lainaus:

He ovat olleet sitä mieltä että hiivaa vaan. Kun ei oikein muita oireita ole.
Kumma vaan kun päivä pari sen jälkeen kun on kertonut syöneensä puurossa kanelisokeria tai kun on maistanut pari palaa tomaattia on alapää punainen ja kutiseva... että eihän se allergiaa jos ei muita oireita???-11

Vierailija

Lainaus:

Koita saada lapsi syömään paljon happamia ruokia, piimää, puolukkaa, karpaloa, jne. Ja maitohappobakteerit kehiin, kunnon annoksella!
Sokerit ja valkoinen leipä pois, se voikin jo auttaa.

Vierailija

heillä on paljon tietoa erilaisista iho-oireista. toki ongelma voi olla ruokavaliossakin, esim jauhot ja sokerit, mutta ei se yksin noin pahaa oirehtimista aiheuta. allergoloki käynti ei ole lopulta niin hirvittävän kallista, suosittelen sitä, me saimme avun juuri allergolokilta aivan samaan ongelmaan. monet allergiat oireilevat juuri rikkomalla limakalvot ja sillon niihin herkästi tulee tulehduksia.maitohappobakteeria kannattaa antaa reilusti, esim gefilus plus!

Vierailija

näin sanoi lastenlääkäri keskussairaalassa. Pyysi jos hiiva uusii niin soitan sinne ja heidän hoitajat ottaa varovaisesti näytteen ei labran henkilökunta.Tuli mieleen onko lasta käytetty seksuaalisesti hyväksi?

Työntääkö sisäänsä jotain vierasesineitä?Vaatii kyllä selvittelyä eihän tuo ole normaalia. Pyydä lähete sairaalaan ja tekevät tutkimukset

Vierailija

meidän allergisilla lapsilla pimppa ja pojalla pippeli just märkii kun syövät tiettyjä aineita, pojalla marjat ja jotkut vihannekset, tytöllä maito... äkkiä allergolokille!!

Vierailija

He ovat olleet sitä mieltä että hiivaa vaan. Kun ei oikein muita oireita ole. Eikä hiiva ole mikään merkki lapsen seksuaalisesta hyväksikytöstä. Jos olemme ravanneet läkäristä toiseen, olisi kai joku jo huomannut sen. Eikä työnnä mitään sisäänsä, tyydytä itseään, leiki sekstistisiä leikkejä tms.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat