Vierailija

Tai ohjelmaa juhliin? Kiitos!

Kommentit (14)

Itse en tahtoisi viettää eloni ehtoo päiviä bingoten, yhteislaulua luritellen ja tuolijumpaten... Kannattaa ottaa yhteyttä paikkakunnan oppilaitoksiin, he voivat tulla tekemään erilaisia juttuja " opiskeluunsa liittyen" , opettajilla voi olla hyviä ideoita, ja monilla aloilla on hyvä tutustua myös vanhempien ihmisten toiveisiin...Muutami esimerkkejä:-Kampaaja koulu voi tulla tekemään kampauksia/leikkaamaan hiuksia. Vanhemmiten ihmisten hiukset hiukan muutuvat, ja vahoille ihmisille ei sovi samanlaiset trendi kampaukset kun nuoremmille. Oppilaat saavat harjoitusta papiljotti kampausten tekoon, ymv. ja mummot tykkäävät:)-Hieroja/kosmetologi oppilaat voivat tulla tekemään hoitoja. Esim. jalka- ja käsi hoitoja, kasvohoitoja, sekä erilaisia hierontoja. Tämkin varmasti hauskaa vanhuksista:)-Vaatelinjalaiset voivat tulla kyselemään vanhusten toiveita vaatteista, monilla esim. liikutakyky heikentynyt, sormissa voi olla nivelrikkoa jne. joten kaikki tavalliset vaatteet eivät sovi heille. Kaikki eivät kuitenkaan tahdo gollege-asu linjalle pukeutua. Oppilaat voisivat suunnitella yksittäisille vanhuksille asut yhdessä näiden kanssa ja pitää muotinäytöksen (tällä saisi luultavasti myös ainakin paikallislehteen jutun). Vanhukset pitävät yleensä mukavista materiaaleista valmistetuista vaatteista, jotka eivät kinnaa ja kiristä, ja jotka on helppo pukea päälle (pienet napit voivat tuottaa ongelmia, vetoketjun sijainti vaatteessa jne.)-Muusikin harrastajat voisivat soittaa livenä vanhuksille HEIDÄN valitsemaansa musiikkia, eli vanhoja hittejä joita ei nykyään enää juurikaan kuule radioista.Miltä kuulostaa...? Paremmalta kun tuolijumppa?;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kansantanssi esitykset ovat suosittuja.

Ukkini on vanhainkodissa ja siellä käy pari kertaa vuodessa paikallinen kansantanssi ryhmä esiintymässä ja kaikki vanhukset odottavat noita esityksiä kuin kuuta nousevaa.

Ei sillä saa joku kammata mun tukkaakin ja lakata kynnet, mutta kyllä noin kaikki ideat on hyviä. Miksi pitää aina dissata muita ja korostaa omaa erinomaisuuttaan? Toivottavasti ei mennä samaan vanhainkotiin ; )

t. se valokuvanäyttelyn perustaja

ringissä istualtaan. siihen voi liittää myös mukaan jonkun leikin esim seuraava jolle heitän pallon kertoo hyvän muiston lapsuudestaan. taii sitten voi pitää ihan muistelu tuokion nuoruudesta ja jokainen saa kertoa mitä muistaa ja haluaa. järjestäkäää vaikka perjantai tanssit tai askartelua. leipomista tms... keksiihän noita vaikka kuinka

ehdotuksia... Mutta jos ap hakee jotakin erilaista, niin annoin omat ehdotukseni;) Sitä paitsi omat elossa olevat isovanhempani (85v, 75v ja 701v) eivät ainakaan ole kiinnostuneita mistään bingosta tmv. Seuraavat aktiivisesti maailman menoa, ja järki pelaa kaikilla. Heistä on loukkaus, että joku tulee ehdottamaan heille kerhoa, jossa kerrankin kuulemma pujoteltiin helmiä naruun... Toki joillekkin tuo on varmasti hyvää motoriiikka harjoittelua tmv. mutta vanhuksissakin on niitä, jotka haluavat kiinnittää huomiota ulkonäköönsä ja jotka eivät pidä siitä että heitä kohdellaan lapsina...8

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat