Vierailija


Opettajalta tuli viesti reissuvihossa, että näin oli käynyt välitunnilla. Asiasta oli keskusteltu ja huomenna on jälki-istunto. Pelottaa nyt, että poika joutuu opettajan silmätikuksi, kun on noin huonosti käyttäytynyt.Pitäisikö pyytää keskusteluaika vai voinko vaan laittaa viestiä takaisin, että olemme keskustelleet asiasta?

Kommentit (7)

En usko, että kukaan opettaja ottaa lasta silmätikuksi yhden törttöilyn takia. Jos tapauksia tulee lisää, kannattaa mennä oikein keskustelemaan opettajan kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Silmätikkuus lienee nyt ansaittu, parempi niin muiden lasten kannalta.Soita opettajalle, puhuttele poikasi ja lähetä pahoitteleva viesti pahoinpidellyn kaverin vanhemmille.

ai onko muutenkin tehnyt pahojaan yms. viestitä ihmeessä kuitenkin opelle, että suhtaudutte itsekin isolla vakavuudella kaikkeen kiusaamiseen ja todella toivot, ettei poikasi tee tälläistä enää, asiasta keskusteltu ja poika näin luvannut (jos siis kyse kiusaamisesta) sano että kotonakin seuraatte tilannetta. eikä mitään keskusteluaikaa tarvi, tämä joko reissariin tai jos haluat esiintyä vieläkin tunnollisempana vanhempana, soita opelle koululle vaikka välituntiaikaan, ennen koulunalkua tai heti koulupäivän loputtua. t. ope


Poika ei kyllä ole mikään väkivaltainen hirviö, vaan ihan tavallinen ja aika kiltti poika. Itseasiassa on enemmän hissukka kuin mikään villipeto.Toinen oli nimitellyt ja poika oli lopulta hermostunut. Olemme aina puhuneet, että potkia tai lyödä ei saa missään tilanteessa, mutta nyt oli kuulemma mennyt hermot.


Poikani oli omien sanojensa mukaan mogannut jalkapallopelissä ja toinen poika oli suivaantunut ja alkanut sättiä poikaani tästä virheestä. Siinä se hermo sitten meni. Tilanne olisi varmaan mennyt itsestään ohi ellei se toinen olisi satuttanut sitä päätään. Oli varmasti hyvä opetus pojalleni, kun peläistyi tietenkin, kun toista sattui. Onneksi ei mitään pahempaa käynyt, muutama naarmu vain.Soitan huomenna opelle ja varmistan tilanteen.Kiitos kommenteista.ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat