Vierailija

Sivut

Kommentit (34)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

siksi kakkaa ei tullut, tai siis lapsi kulutti kaiken maidon. ei tosin vaikuttanut erityisen tuskaiselta, vähän ehkä.just juttelin eilen kätilösukuisen ystäväni kanssa, jolla on 3 kk lapsi joka nyt kakkaa harvakseltaan. Oli lukenut jonkun tutkimuksen portugalista, jossa oli imetetty 1,5 vuotta pelkästään. Siinä oli käynyt ilmi, että maito käy läpi erilaisia muutoksia, eli jossain vaiheessa ei ole niin ruokaisaa, mutta kun sitkeästi imettää, on kohta taas erittäin ruokaisaa.sinuna en olis välttämättä kovin huolissani, mutta jos tuntuu siltä, että et jaksa mahdollisia tiheitä imetyksiä, vois olla aika alkaa antaa lapselle perunaa (laita sekaan pakastettua äidinmaitoa, jos sulla sellaista on)

meillä ne ainakin auttoivat, mallasuutteesta ei ollut mihinkään (tai sitten en jaksanut käyttää sitä tarpeeksi pitkään) maitohappobakteerietakin kannattaa antaa vaikka pari viikkoa, eiköhän siinä ajassa jo ala tehoamaan? ja tietysti jos niistä on apua, niin niitähän kannattaa syödä koko ajan, siis päivittäin.

tyhjiä vaippoja. Ruusunmarjaa ja päärynäsosetta niin johan alkoi kakkaa tulla. Vauva oli kans täysimetyksellä, sen sijaan kuopus joka sai korviketta, kakkasi ihan normaalisti joka päivä. Niin että ymmärtäisin tämän olevan nimenomaan äidinmaitoa saavien vaiva pikemminkin.

allergioita, vaan kyse on luultavasti yksinkertaisesti siitä, että maito on mennyt kaikki käyttöön ja kakattavaa ei ole. Siihen voi auttaa kiinteiden antaminen tai mahdollisesti sitkeä imetys - kyse ei siis ole ummetuksesta, jolloin suoli olisi täynnä kakkaa, joka ei vaan pääse ulos. Tässä tapauksessa mitkään poppaskonstit, kuten mallasuute tai peräruiske eivät luultavasti ole hyödyllisiä.Vaikka lapsi olisikin kasvanut tähän asti aivan normaalisti, voi maidontarve silti olla ihan oikea syy. Maidontulokin vaihtelee äideillä välillä tosi paljon, joten ihan vaan sinnikäs imettäminenkin voi auttaa ja ehkä vettä antaisin. Tai sitten jos lapsi tuntuu jatkuvasti nälkäiseltä antaisin jo jotain sosetta.

vauvaa niin, että masu alkaa toimia, ja meillä se auttoi. Ei se kakkaustahti kauheasti siitä lyhentynyt, mutta se hieronta poisti tuskaisuuden, ja muutenkin vauva selkeästi nautti siitä tosi paljon.


Lapsen kipu oli jo sitä luokkaa, että ei tullut keliakiariskit edes mieleen. Molemmille lapsille annoin mallasuutetta ja maitohappobakteereja.Kai ne vähän auttoivatkin. Ainoa, mikä kunnolla auttaa on aika. Helpottaa kun vauva kasvaa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat