Seuraa 

Meillä tyttö on 3-vuotias, ja diagnoosi maitoallergiasta tehty 2-vuotiaana. Aikaisemmin emme saaneet lähetettä testeihin, vaikka itse epäilimme atopian takana olevan allergiaa. Meillä on monia tuttavia, joiden lapset ovat viimeistää 4-vuotiaana voineet siirtyä tavallisiin maitotuotteisiin vähitellen. Mikä mahtaa olla meidän kohtalomme , en uskalla kokeillakkaan, vaikka neuvolalääkäri sanoi, että voi hapanmaitotuotteita kokeilla 4-vuotiaana.En usko että niin nopeasti allergia pystyy väistymään. kokemuksia?

Kommentit (3)

tai tytöllä ehkä ei vielä kokonaan, voi olla että ei vielä siedä kovin isoja määriä maitotuotteita (en tiedä kun ei esim. halua juoda maitoa). Hänellä allergiat olivat voimakkaita ja todettiin heti vauvana rintamaidon kautta. Sai tavallisia maitotuotteita eka kerran vasta 2-vuotiaana, jolloin sieti jo pieniä määriä!

Poika parani kaikista ruoka-allergioistaan 3-vuotiaana, siitä huolimatta että hänelläkin diagnoosi venyi lähemmäs 2 vuoden ikää. Eli ehti vain vuoden olla ilman maitoa, munaa, soijaa ja kauraa. Hänelle allergiat aiheuttivat lievempiä vatsaoireita. Eli voi vuodessakin tapahtua iso muutos, kyllä kannattaa kokeilla, ainakin jos oireet eivät ole olleet kovin pahoja.

usein on niin, että iho-oireiset ja testeissä näkyneet allergiat ovat kovapintaisempia kuin suolioireiset, ja paranevat hitaammin.Meidän tytöllä on juuri näin. Jo imetysaikana todettu maito-ja muna-allergia antoivat prickissä ja altistuskokeissa selkeät ihoreaktiot jo melko pieninä määrinä (noin pari teelusikallista).

Ja ainakaan nyt, 2,5-vuotiaana ne eivät ole poistuneet. Toivon totisesti että poistuvat, seuraava altistus tossa 3v ikäisenä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä pojalla vaiva helpotti neljän vuoden iässä. Aikaisemmin vatsa meni heti kovaksi kun yhdenkin jogurtin söi. Kesällä popsi tavallisia jäätelöitä ja mitään ei tapahtunut. Nykyään käyttää vallan tavallista maitoa ja mitään oireita ei ole tullut.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat