Vierailija

Kommentit (4)

No minua kismittää henkilökohtaisesti Stockmannin arvot: ensimmäisenä on " tuloshakuisuus: harjoitamme liiketoimintaa rahan ansaitsemiseksi; kaiken toiminnan tulee tukea tätä päämäärää." Tottakai tämä on yleensä kaiken liiketoiminnan tarkoitus jossain määrin, mutta yleensä kai yrityksen arvot kertovat minkälaisissa eettisessä viitekehyksissä tuohon tavoitteeseen pyritään. Ei ole kovin hyvä arvo, että sanotaan " että tämä firma tekee mitä vaan ansaitakseen rahaa" :/ Onhan siellä toki yhtenä arvona " ihmisten arvostus" , mutta sekin on kytketty tuohon orjuutusriistomalliina sanomalla " arvostamme ihmisten kykyä sitoutua, ottaa hallittuja riskejä ja saada aikaan tulosta" - entäs ihmisten hyvinvointi, kehittyminen jne.?Toisekseen kaksi Stockmannin palveluksessa olevaa henkilöä ovat kertoilleet miten työntekijöitä kohdellaan mielivaltaisesti mitä erikoisemmilla syillä asiaa perustellen. Ja kyllähän Stockmannkin käyttää esim. ravintoloissaan itse palkkaamiensa työntekijöiden sijaan mahdollisimman paljon vuokratyöntekijöitä, millä saadaan kierrettyä loma- ja sosiaalietuuksista vastaamista.Niin, ja sitten voi miettiä sitä miksi Kesko on listattu kolmeen kestävän kehityksen indeksiin, mutta Stockmann ei ainoaankaan...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

esim. matkailualalla varmaan jokaisessa seuramatkatoimistossa palkataan nuoria kokemattomia edullisesti ja vanhat hyvää liksaa vetävät asiantuntijat saavat monoa heti kun mahd.

Jokaisessa firmassa jossa vähänkin tehdään tulosta toimitaan kyllä niin että ei paljo ajatella työntekijöitä. Kauppa sisään kun kauppa käy ja viis henkilökunnan hyvinvoinnista. Ulkoistetaan mahd paljon ja narisijat laitetaan seuraavissa yt-neuvotteluissa pellolle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat