Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

pvkodissa näin tänään että suurella osalla jo ns syysvaatteet päällä, eli kaksiosainen puku, tuulipuku tai haalari. Meidän tytöllä vielä tavalliset housut ja paita ja ulos fleecetakki päälle. Eli ei vielä mitään ylimääräisiä housuja tai pukuja. Lämmintä vielä on joten mielestäni turhaa laittaa niin paljon vaatteita jo. Miten muut? Niin ja tyttö kohta 3v.

Kommentit (8)

pk-seudulla asutaan ja täällä tarkenisi lämpöasteiden puolesta olla vielä sisävaatteilla+ fleecetakilla mutta maa on melkein koko ajan märkä ja joinakin päivinä puhaltaa tosi kylmä tuuli. reimatec on ihan liian lämmin ja tuulipukukin siinä ja siinä että paistuuko siihen.meillä on sitten useimmiten ollut päällä kangashousut/collegehousut+ tuulitakki, housut kyllä menee vaihtoon sisälle tultua ja ärsyttävää sekin kun pyykkiä riittää muutenkin.

Alla t-paita ja alusvaatteet. Täällä on ollut vähän väliä vettä ilmassa, maa on märkä. Vaihdoin 3 - 4 housut päivässä lapsilleni ja alkoi loppumaan kesken. Märkä hiekka tarttuu farkkuihin tosi hyvin. Lapset ruikuttaa kun on housut märät. Tecit kuivuu nopeasti, ovat hengittävämmät ja kevyemmät kuin sadevaatteet, siksi puvut päällä. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kun lisää likaa on kuitenkin luvassa. Housuja pestään sitten, kun on muutenkin pyykin aika, mutta joka ulkoilun jälkeen niitä ei tosiaankaan vaihdeta.Vierailija:

Lainaus:
meillä on sitten useimmiten ollut päällä kangashousut/collegehousut+ tuulitakki, housut kyllä menee vaihtoon sisälle tultua ja ärsyttävää sekin kun pyykkiä riittää muutenkin.

Päivällä tarkenee ihan hyvin collegehousuilla/farkuilla ja trikoopaidalla. Illalla saa laittaa jo fleecen tai collegetakin ja pipo on meidän pienemmillä ollut iltaisin päässä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat