Vierailija

Lapsi on jo 1½ vuotias, imetyksen olen lopettanut jo vuosi sitten. Hiuksia vaan lähtee ja lähtee, nyt tuntuu että tahti on taas vaihteeksi vain kiihtynyt. Hiukset on leikattu kerroksittain, niskahiuksia ei ole jäljellä kuin haivenia :(.Shampoo ja hoitoaine vaihdettu, ei vaikutusta.

Kommentit (7)

Mitään muuta oiretta hiustenlähdön lisäksi kuin painonnousu ei ole kilpirauhasen vajaatoimintaan viittaavaa, joten tuskin siitä ainakaan on kyse. Mitään muita syitä?- ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mulla kanssa hiustenlähtö on ihan kauheaa.. Tosin huomasin männä päivänä, että hiukset eivät läheskään kaikki irtoa tyvestä, vaan katkeilevat keskeltä! Luulen, että menivät huonoon kuntoon kun raidoitin aika voimakkaasti.. Vaihdoin shampoon silikonittomaan, ja ostin XZ:n Tyrni -tehohoitoa, jospa nämä tästä elpyisi..Eikös hiukset muutoinkin uusiudu säännöllisin väliajoin, ns. karvanlähtökausi? :)

Syyt: Stressi, laihdutus -20kg/4kk, PCO ja muut hormonitoiminnan häiriöt, ei kuitenkaan onneksi ollut ongelmia mieshormonien kanssa vaan iha naishormonit päälaellaan..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat