Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kuka oli suosikkisi? Minun oli Meredith Gray.

Kommentit (9)

se oli pettymys. Odotin enemmän, mutta voi olla, että katson jatkossakin. Tulen nimittäin aina jumpalta juuri ennen sen alkua. Mies on laittanut lapset nukkumaan ja itse saan yhden illan viikossa vain ruhtinaallisesti olla ja löhötä.

sijoitettu sairaalaympäristöön. Lääketieteellisesti katsottuna aivan bullshittiä... Esim. kouristavaa potilasta ei todellakaan hoida kirurgi vaan neurologi ja mahd. myöhemmin neurokirurgi. Ja jopa niin takahikiällä kuin Suomessa subaraknoidaalivuoto ja vuotava aneurysma diagnosoidaan kyllä varjoainetehosteisella tietokonetomografialla ja ihan perinteisellä aivoselkäydinnestenäytteellä, ei siihen mitään kandien ryhmäpohdiskeluja tarvita...Tehiksessä sentään lääkäri käsikirjoittajana, joten ei ihan typeryyksiä näin lääkärin näkökulmastakaan tapahdu, toki joskus vähän ylilyöntejä ja korostettua dramatiikkaa... mutta sehän kuuluu telkkariin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei ollut hyvä, ylisliipattu tusinasarja. Teho-osasto on joten kuten siedettävä, mutta aivan LIIKAA näitä sairaalasarjoja pukataan tyrkylle. Kohta alkaa Teharin uusintajaksot ja se uusi House kolmoselta, sunnuntaisen sairaanhoitaja-sarjan lisäksi. Yleltä tulee ainakin Elämä käsissä. Kyllästyttävää, mutta eipä niitä onneksi tarvi katsoa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat