Vierailija

Näin Avotakassa mainoksen ja äsken katsoin sivuilta. Siellä ei tosin ole kuin kaksi mallia aktiivisena, mutta se ylempi on ihan kiva...mun mielestä...

Kommentit (7)

mutta haluaisin rakennuttaa sen johonkin lämpimään maahan, esim Kreikkaan, Espanjaan tms, siellä voisi kuistista nauttia oikein kunnolla. Jos tontti olisi tarpeeksi iso, ja rahaa riittävästi, mikä ettei tänne Suomeenkin. Olisipa näyttävä talo ainakin! ( olemme siis juuri aloittamassa rakentaa aivan tavallisesta talopaketista).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaunis mallisto kuitenkin. Ei ärsyttänyt lainkaan. Miehelläni on erittäin pelkistetty tyyli ja minulla siitä musta-valko-ääripäästä hieman pehmeämpi maku, ei kuitenkaan noin romanttinen kuin mitä Long Island on.Katselin noita Kannustalon moderneja mallistoja ja pidin niistä kovasti. Minkäköhän hintaisia nämä paketit keskimäärin ovat? En löytänyt mitään hintoja Kannustalon sivuilta. Toki ymmärrän että hinnat ovat paikkakuntakohtaisia ja asiakkaan omat valinnat vaikuttavat loppuhintaan, mutta jos olisi edes jotain suuntaa antavaa hintaa.

Tietääkö kukaan paremmin, vai enkö osannut vain etsiä?

Enpä osaa kuvitella suomalaisesta maisemasta sellaista kohtaa, mihin ko. talomalli sopisi. Muuten on kyllä ihan kiva, mutta ei meikäläiseen maisemaan/ympäristöön. Tai ehkä juuri ja juuri johonkin haja-asutusalueelle, pois naapureitten silmistä ;)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat