Seuraa 

tytöillemme valmistuu yhteinen huone (2v ja 4v), enkä osaa päättää minkä väriseksi maalaisin seinät??? Ja sängytkin pitäisi maalata. Ideoita,mitkä värit sopisi hyvin yhteen?? Ja vaaleanpunainen ei sitten käy....

Kommentit (3)

on tapetoitu vanhan vihreällä pienikuvioisella tapetilla (maalikin varmasti toimisi). Katto, listat ja ovet ovat valkoisia. Huonekalut ovat kaikki valkoisia (puisia + rautasängyt). Tekstiileissä + muissa sisutusjutuissa meillä on vaaleanpunaista, mutta kirkkaanpunainen tai tummanpunainen näyttäisi myös hyvältä.

Meillä tyttöjen huone on nyt vaaleanpunainen alaosasta ja kermaan/keltaiseen taittuva yläosasta, huonekalut kermanvalkoisia. Yhtähyvin vaaleanpunaisen tilalla olisi voinut olla vaikka lila tai tai keltainen. Aiemmin huoneessa oli vaaleansinistä vaaleanpunaisen tilalla mutta tytöt halusiat vaaleanpunaista ja äidin oli nöyrrytävä:-). Onneksi alaosa on nopea maalata uudelleen mielen vaihtuessa, yläosan väri pysyy aina samana, koska se sopii lähes kaikkiin väreihin, samoin huonekalut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä harrastetaan voimakkaita, reippaita värejä. Tällä hetkellä 7-vuotiaan pojan ja 6-vuotiaan tytön yhteinen huone on turkoosinsininen, huonekalut keskisinisiä ja kuultovalkoisia. Jos yhtään tuntuu omalta, niin kokeile rohkeasti esim. hennon vaaleansinisen asemesta kunnon sinistä ja yhdistä siihen vihreää tai keltaista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat